sebba96 11 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Witam wszystkich. mam 25 lat z racji tego, że pirotechnikę przestałem kupować jakoś w 2009/2010 może nawet wcześniej. Byłem kiedyś aktywny na konkurencyjnym forum fw.net.pl. Czy są jacyś starzy gracze którzy pamiętają stare fp3/new które waliły jak granaty albo małe bomby conajmiej i miały bas że ziemia się trzęsła a kosztowały około dyszki i czuć było że jest moc. Tak że jeśli jest jakiś stary wyga co mógł by powiedzieć czy jest coś teraz w ogóle podobnej mocy za rozsądne pieniądzę? Ps. szkoda że nie można już kupić moździeży bo to była moja ulubiona pirotechnika. Dzięki za pomoc Edytowane 27 Listopada 2020 przez sebba96 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 27 Listopada 2020 56 minut temu, sebba96 napisał: Witam wszystkich. mam 25 lat z racji tego, że pirotechnikę przestałem kupować jakoś w 2009/2010 może nawet wcześniej. Byłem kiedyś aktywny na konkurencyjnym forum fw.net.pl. Czy są jacyś starzy gracze którzy pamiętają stare fp3/new które waliły jak granaty albo małe bomby conajmiej i miały bas że ziemia się trzęsła a kosztowały około dyszki i czuć było że jest moc. Tak że jeśli jest jakiś stary wyga co mógł by powiedzieć czy jest coś teraz w ogóle podobnej mocy za rozsądne pieniądzę? Ps. szkoda że nie można już kupić moździeży bo to była moja ulubiona pirotechnika. Dzięki za pomoc Nie wiem gdzie się uchowałeś ale są petardy o wiele mocniejsze od fp3 nawet tych z 2011, Screamy 10s, Funkenschlag 10, ps5, tb5, Trueno n6 i reszta tego typu... cena trochę większa ale jeśli najmocniejszymi petardami jakie pamiętasz są stare fp3 to się mocno zdziwisz [pozytywnie oczywiście] jak odpalisz te z obecnych czasów Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 27 Listopada 2020 5 godzin temu, Mroczny napisał: Nie wiem gdzie się uchowałeś ale są petardy o wiele mocniejsze od fp3 nawet tych z 2011, Screamy 10s, Funkenschlag 10, ps5, tb5, Trueno n6 i reszta tego typu... cena trochę większa ale jeśli najmocniejszymi petardami jakie pamiętasz są stare fp3 to się mocno zdziwisz [pozytywnie oczywiście] jak odpalisz te z obecnych czasów 10s bardzo drogie, f10 i ft6 już nie ma wiec raczej sobie nie postrzela ale np tp4 jakby kupił to nie powinien być rozczarowany, dum bum Purple , jak mówiłeś tb5 i Ps5 i inne Cytuj
Romano 29 Opublikowano 27 Listopada 2020 Ft6 w kosmicznej cenie można jeszcze znaleść np tu https://www.pyromarket.pl/shop/konsument-fajerwerki/petardy/nitrat-labomba/funke-trueno-no-6.html Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 27 Listopada 2020 Macie racje, moj błąd. Są i to tansze niz na pyromarket. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 29 Listopada 2020 W dniu 27.11.2020 o 18:53, Gokusa napisał: Macie racje, moj błąd. Są i to tansze niz na pyromarket. Gdzie niby? Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 29 Listopada 2020 W dniu 27.11.2020 o 18:53, Gokusa napisał: Macie racje, moj błąd. Są i to tansze niz na pyromarket. Tez bym się chciał dowiedzieć. Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Tutaj Pany https://petardyshop.pl/sklep/petardy-emitery-dzwieku/funke-trueno-no6-ft6-nec-6gram-20sztuk/ Edytowane 29 Listopada 2020 przez rosomak380 Cytuj
sebba96 11 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 Koniec końców zamówiłem paczkę tp4, tp2, Dum bumy i funke Fp3 blue Cytuj
Gokusa 10 Opublikowano 29 Listopada 2020 1 godzinę temu, PiroMan25 napisał: Gdzie niby? 1 godzinę temu, Piro Wiesław Miro napisał: Tez bym się chciał dowiedzieć. Kolega wyżej uprzedził mnie XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi