Hakaes 1 Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam, mam pytanie jak poprawnie którą stroną do widowni ustawić wyrzutnie holiday event , czy jest to ta strona z pociskami prostymi kaliber 20 mm ? Niestety na wyrzutni nigdzie takiej informacji nie znalazłem . Cytuj
0 Rumcajs 21 Opublikowano 30 Listopada 2020 Pewnie tak jak mówisz, że od tej strony z kalibrem 20mm. Myślę, że jak wyrzutnia kończy się 30mm to tą stroną byłoby dziwnie ustawiać ale producenci maja różne wymysły.. Cytuj
0 mlodinho10 22 Opublikowano 30 Listopada 2020 Wyrzutnia ma strzały kątowe, więc ustaw ją w stronę do widowni tak, aby te kątowe - zapewne mocowane gdzieś na środku wyrzutni - były w układzie \\\ /// tak jak patrzysz teraz na ekran. Cytuj
Pytanie
Hakaes 1
Witam, mam pytanie jak poprawnie którą stroną do widowni ustawić wyrzutnie holiday event , czy jest to ta strona z pociskami prostymi kaliber 20 mm ? Niestety na wyrzutni nigdzie takiej informacji nie znalazłem .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi