CHRYSTIANO0o 20 Opublikowano 30 Listopada 2020 Cześć, Co byłoby najlepsze na finał ? PXB3914 Crater x 2 PXB3914 Crater razem z PXB2424 TITANIUM GREEN ? Czy PXB2424 TITANIUM GREEN x 2 ? Nie mam pojęcia... Posiadam obecnie po jednej sztuce Cratera i Titanium green. Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 30 Listopada 2020 Opcja nr 2 moim zdaniem narobi największego zamieszania Cytuj
0 CHRYSTIANO0o 20 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 30.11.2020 o 22:50, Grubbert napisał: Opcja nr 2 moim zdaniem narobi największego zamieszania Dziękuje, za szybką odpowiedź Zdążyłem zamówić Cratera ze zniżką na Cyber Monday Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wal wszystko co masz na raz, cratery i titanium greeny! Somsiady wylecą z kapci Cytuj
0 CHRYSTIANO0o 20 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2020 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: Wal wszystko co masz na raz, cratery i titanium greeny! Somsiady wylecą z kapci Właśnie tego się najbardziej boję, że jak podłączę kilkanaście kostek to nagle zwarcie w systemie i zacznie wszystko nawalać na raz To będzie mój pierwszy pokaz, ale ktoś mi doradził, że jak odpale cratera i titanium to zmarnuje efekty, wiec chyba zostawię titanium salute na koniec z dwoma one row`ami i wpierw crater. Obkupiłem się na black friday i teraz będę się głowił miesiąc jaka kolejność kostek i co z czym ^^ Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Godzinę temu, CHRYSTIANO0o napisał: Właśnie tego się najbardziej boję, że jak podłączę kilkanaście kostek to nagle zwarcie w systemie i zacznie wszystko nawalać na raz To będzie mój pierwszy pokaz, ale ktoś mi doradził, że jak odpale cratera i titanium to zmarnuje efekty, wiec chyba zostawię titanium salute na koniec z dwoma one row`ami i wpierw crater. Obkupiłem się na black friday i teraz będę się głowił miesiąc jaka kolejność kostek i co z czym ^^ Jak się obkupiłeś To zakładaj Temat, zaraz zjedziemy stuff Cytuj
Pytanie
CHRYSTIANO0o 20
Cześć,
Co byłoby najlepsze na finał ?
PXB3914 Crater x 2
PXB3914 Crater razem z PXB2424 TITANIUM GREEN ?
Czy PXB2424 TITANIUM GREEN x 2 ?
Nie mam pojęcia... Posiadam obecnie po jednej sztuce Cratera i Titanium green.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi