Grvby 150 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Duża ilość rakiet,nie będziesz się nudził.Dość sporo kostek i wulkanów,znalazły się także petardy Jestem ciekaw jak wypadnie zestaw "zombie". 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Rakiet, petard i wulkanów nie zabraknie. Wyrzutnie ciekawe ale przydałoby się coś większego na finał 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Kolega widzę bardzo lubi rakiety zombie podobno gniota dobrze w tym roku mały hit 1 Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 3 Grudnia 2020 14 godzin temu, k4n4li4 napisał: Rakiet, petard i wulkanów nie zabraknie. Wyrzutnie ciekawe ale przydałoby się coś większego na finał Racja, czegoś takiego wow. Rakiety zawsze spoko, każde Ogon i dźwięk podczas startu są nawet lepsze od samego efektu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2020 17 godzin temu, Arturez93 napisał: Zobaczymy czy fundusze pozwolą na zakup 50mm ( : Kup lepiej dobre 30mm 49s, 50mm jest przereklamowane 2 godziny temu, Sevento napisał: Racja, czegoś takiego wow. Rakiety zawsze spoko, każde Ogon i dźwięk podczas startu są nawet lepsze od samego efektu Nie mów, że brandzlujesz się do startu rakiet jak pirorookie xD Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Rakiety Zombie Invasion rzucają się w oczy jako pierwsze, ciekawie ten zestaw jest skomponowany i raczej rzadko spotykana taka ilość rakiet w jednym secie. Zombie wygląda jak piro dla nadzianych amerykańskich dzieciaków co lubią batmanów, supermanów i gry zombie. Respekt jednak za trzymanie rakietowej tradycji, oglądanie ich startu będzie zawsze magiczne. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Rakietowy stuff powiadasz hmm będzie i głośno i kolorowo nudy u ciebie nie będzie. każdy woli co innego ale widzę że jednak pamiętałeś o wyrzutniach i bardzo dobrze czymś trzeba przywitać ten nowy rok o północy. Zauważyłem pewne białe sznury z JC05 czyżby to Huker domowej produkcji. ? Fontanny są i cała maść najróżniejszych petard super rzymiaki też i to nie byle jakie tylko DumBum one narobią hałasu świetny stuff. 1 Cytuj
Arturez93 4 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Rzeczywiście lubię rakiety, zresztą nie da się ukryć Myślę nad dokupieniem jakiejś wyrzutni z dyskontów, co do sznurów z petardami nie są domowej produkcji Cytuj
Arturez93 4 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2020 Mała aktualizacja, coś do postrzelania przed północą. Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Bardzo dobre rakietki jak za 15zł. Oby w tym roku również była przecena na 10 zł po świętach Ps. Widzę, że dwie już wystrzelone Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Rumcajs 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ilość na pewno na tak.Ciekawy jestem tych rakiet po lewej stronie. Pierwszy raz je widzę w ogóle 1 Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Wszystkiego po trochu, ale dominacja rakiet. Również i ja jestem ciekawy tych rakiet zombie. Na pewno będziesz zadowolony z Perfectów, których osobiście jestem małym fanem 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Rakiety i jeszcze rakiety Te kostki bloom połącz razem fajniejszy efekt będzie niż osobno puszczane 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Hestia to trochę czarna magia dla mnie bo mało kto, kto zna się na pirotechnice w nią brnie. Oby Cie nie zawiodła 1 Cytuj
Arturez93 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ładnych parę lat strzelam już z pirotechniki i podpisuję się pod tym że, Hestia nie bryluje ale miałem ją rok temu i była ok Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ach ta hestia... kiedyś miałem, taka średniawa nie najgorsza ale cena z d*py Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Mniej gruzu a więcej konkretów a będzie lux Niech będzie 7/10 bo za mało rakiet Cytuj
Arturez93 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 Za Sokół dałem 45zł więc dlaczego cena z d*py No rakiet nie zabraknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi