Sevento 16 Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Witajcie! Jak co roku już od wielu lat fajerwerki zostały zakupione w czarny piątek, jak co roku na PiroArt. Jest dużo skromniej niż kiedyś, niestety portfel na tańce i hulańce za bardzo w tym roku nie pozwala, jednak tradycja to rzecz święta Nie mógłbym spojrzeć w lustro, gdym nic do strzelania nie kupił. Emiterów w tym roku żadnych nie kupiłem, sami wiecie jak są teraz trudno dostępne a poza tym mam jeszcze z 80-100 mocnych emiterów i petard z tamtego roku Komentarze mile widziane Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Sevento 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wcale nie skromny kolego Same konkretne wyrzutnie,będzie bardzo efektowo!Te rakiety dum bum jedne pakowne po 4szt a drugie 5szt??? To rożne wersje? 1 Cytuj
Sevento 16 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jedne z gwizdem, drugie bez. Kupiłem na próbę bo nigdy żadnych rakiet Dum Bum nie miałem. Wiadomo, że huk wysoko nad ziemią jest donośniejszy niż na ziemii Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 3 Grudnia 2020 To prawda,szczególnie w mieście,echo roznosi się na kilka osiedli 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Nie jeden by chciał taki stuff ale zgadzam się, jak na ciebie to skromnie 1 Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Elegancki zestaw. Konkretne wyrzutnie (który to numer tropic pro?), rakiet trochę jest, wszystko się zgadza Sam osobiście nie przepadam za hukowymi wyrzutniami/rakietami ale będzie czym postrzelać na pewno 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Uzbierała się ściana z Tropic Pro, kostek Jorge, Triplexa, Panty. Ciekawe jaki huk dają rakiety Dum Bum, czy wybuch w powietrzu robi większą robotę niż emitery na ziemi. 1 Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Konkretne wyrzutnie, widzę że następny rok również z profesjonalnymi kostkami, same konkrety. Tak jak k4n4li4 napisał, niejeden by chciał taki stuff, więc absolutnie nie ma tragedii z ilością, a wręcz przeciwnie 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Piękny stuff. Equalizer i song to kostki które na mnie zrobiły ogromne wrażenie więc na pewno będziesz z nich zadowolony. Skromnie na pewno nie jest. 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Bardzo grubo i tłusto jest tu u ciebie kątówki zrobią robotę zwłaszcza ta od tropica Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Miało byś skromnie ale u ciebie tego jakoś nie widać. Jak zawsze trzymasz poziom fajnie że zdecydowałeś się na takie klasyki jak NG12, Song i Solaris postawiłeś na produkty które nie są aż tak rozchwytywane przez innych i za to bardzo szanuje. Pewniaki też się wkońcu znudzą.. Ale jedno wiem że napewno ładnie rozświetlisz niebo różnorodnymi kolorowymi efektami. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Piękny i bogaty zestaw. Ja do swojego bardzo skromnego na koniec dokupiłem wyrzutnie Sharp PXB3622 - 12 strzałów 2" oraz zestawy ogni zimnych o różnej długości dla maluchów. I na tym koniec pirotechniki na tegorocznego Sylwestra. Cytuj
Sevento 16 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 9 godzin temu, Bartekeuro napisał: Która wersja rakiet Dum Dum jest z tym gwizdem? Głupio się przyznać, ale żadna Nie oglądałem nawet filmów RS5DU, wzorowałem się na nazwie i kupiłem, a na YouTube oglądam teraz jakieś Dum Bumy z cracklingiem W dniu 3.12.2020 o 18:05, skowyt1627 napisał: Elegancki zestaw. Konkretne wyrzutnie (który to numer tropic pro?), rakiet trochę jest, wszystko się zgadza Sam osobiście nie przepadam za hukowymi wyrzutniami/rakietami ale będzie czym postrzelać na pewno https://www.piroart.eu/wyrzutnie-20-37-strzalow/bf36s-2002/ Szukałem z innym efektem, kolorowym, ale brokat też spoko Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ciekawy stuff. Będzie mnóstwo fajnych efektów. Kątówki tylko podkreśla moc tegorocznego stuffu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi