LucazFires 11 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Siema. Ja z takim pytaniem. Na BF przyszły mi 3 paczki z wyrzutniami. Leżą sobie zapakowane przez sklep w szafce. Wiadomo czarna folia. I teraz lepiej je wypakować czy mogą sobie takie zapakowane leżeć do świąt i nic im się nie stanie? Cytuj
LucazFires 11 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dzięki. Wolałem się upewnić. Do 18 grudnia niestety nie ma mnie w domu, ale oczywiście obejrzałby, przemacał przyjdzie na to czas. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Towar możesz zwrócić tylko w ciągu 14 dni więc jeśli będzie trefny to ci zostanie tylko klejenie albo rozbieranie na single shoty Cytuj
LucazFires 11 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dużo tego nie ma więc nie będzie bolało, ale prawdopodobieństwo że coś będzie uszkodzone raczej jest mała. Po za tym nawet jeśli coś będzie nie tak to już więcej z tego sklepu nie kupię i basta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi