przemo312132 14 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam na tego rocznego sylwestra mam przygotowane pozostałości z roku poprzedniego, nie widzę sensu czczenia tego fatalnego roku (bezrobotny m.in) i jeszcze bardziej gorszego przyszłego tak więc tak na skromnie wracam do lat nastoletnich gdy miałem właśnie takie ilości i starczyło na całe dwa dni i wszyscy byli zadowoleni z małych rzeczy gdzie nie było przepychu zazdrości o że prześmiewczo somsiad ma tako rakiete to ja mom bazooke .... ;[ , tak po dużej krótce tak to wygląd 3 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Przemo nas nie zawiódł. Nie zapominaj o co chodzi w tym wyjątkowym dniu.. jakim jest sylwester, duża ilość piro nie zawsze oznacza że będzie wyśmienicie na to składa się atmosfera i ludzie.. byłem w podobnej sytuacji rok temu co ty teraz ale powiem ci że człowiek po takim jednym słabym roku zaczyna doceniać i szanować piro.. każdy z nas kiedyś to doświadczył lub dopiero doświadczy to nieuniknione. Ale wróćmy do tematu twojego Stuffu ilość piro jaka znajduje się na zdjęciach robi wrażenie jak na osobę która ma problem z funduszami to naprawdę nie jest mało wierz lub nie ale nie jedna osoba by chciała tyle mieć masz sporo rakiet i nawet nie byle jakich bo kultowe Perfecty które nadal trzymają poziom a reszta drobnicy do zabawy to będziesz miał sporo frajdy z odpalania oraz cała masa petard będzie strzelania a strzelania masz nawet coś mocniejszego w postaci TP4,P6AE,TB5 oraz Hammery oraz mase starych retro petard mało tego na dokładkę sporo rzymiaków a nawet 2 kosteczki i single, jest bardzo dobrze. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Grudnia 2020 "tak na skromnie wracam do lat nastoletnich gdy miałem właśnie takie ilości i starczyło na całe dwa dni i wszyscy byli zadowoleni z małych rzeczy gdzie nie było przepychu zazdrości"Doskonale to pamiętam,miało się kilkadziesiąt złotych i kombinowało aby możliwie kupić jak najwięcej,było skromnie ale zabawa z kumplami była niesamowita Życie pisze różne scenariusze i raz jest kasa na piro a raz po prostu nie ma,mimo wszystko nie jest to najważniejsze.Ważne że tradycja będzie podtrzymana,masz całkiem sporo artykułów,nie będzie nudy.Piona i trzymaj się! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Petard, rakiet i rzymskich masz więcej od niejednego forumowicza akurat, niektórzy modlą się by mieć w stuffie trochę cyrko. Rozbieranie wyrzutni na single shoty tak jak A&P Pyrotechnics. I tak lepszy sprzęt niż moje bezrobocie kiedyś xD Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Też pamiętam ciężkie lata gdy miałem jedna petardę która koniec końców zgasła po odpaleniu był to mały dramat ale to tylko petardy czy tam fajerwerki ważne by w życiu było dobrze a reszta to tylko udogodnienia bez których człowiek powoli nie może żyć wracając do tego co masz to wcale nie jest tego tak mało sporo rakiet i cyrkoblitzy za które połowa dałaby się pokroić więc byle tylko grono znajomych było fajne i sylwester udany Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam starą gwardię Przemo!! az łezka w oku się kręci, trochę lat minęło, a my nadal tacy sami, nie liczy się czy masz stuff, za parę tyś, czy za parę złociszy, to jest tylko dodatek, liczy się klimat i to z kim go spędzisz Ja w ubiegłym roku miałem rodzinną tragedię i najgorszego sylwestra w zyciu, ale jakoś dałem radę. Bardzo mi milo ze mogłem zobaczyć Twoi oto set na sylwka, jak za starych lat, to jest ten klimat i wole Twój stuff od niektórych co mają nie wiadomo jakie wymysły. Pozdrawiam CraV. Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Trochę się zmieniło zresztą Wielkie podziękowania dla użytkownika sevento. https://ibb.co/rdNFtJX To nie wszystko resztę wkleję 31.12 Edytowane 26 Grudnia 2020 przez przemo312132 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Kilka wyrzutni jednak będzie pumpkins bedzie lux jak i titanium salut mocna wyrzutnia Cytuj
przemo312132 14 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Ostatecznie ! I podziękowania dla użytkownika Sevento za prezent w postaci kilku wyrzutni na zdjeciu jest wyrzutnia dum bum x shape ale poszła na single shoty jak i titanium salute piromax połowa to pozostałości Edytowane 30 Grudnia 2020 przez przemo312132 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi