Rumcajs 21 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam Przedstawiam moją kolekcję fajerwerków na tegorocznego Sylwestra. Zapewne pierwsze co zauważycie to brak petard. Tak - nie lubię ich Wolę oglądać efekt niż huk. W tym roku mniej bajerów do zabawy przed północą. Zainwestowałem bardziej w wyrzutnie na północ, które będę odpalał po kolei kończąc na Px pro 9 Wydane mniej niż rok temu ale i tak ponad 1000zł Brakuje mi jeszcze jakiś rakiet lepszych ale jakoś nie widzę takich, które by się opłacały Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Konkretny arsenał dużo genialnych kątówek piromaxa oraz same znakomitości w postaci Kinga 2 i nie tylko niektóre ciekawe kosteczki takie jak Hey Guys czy też Champion ale i zabawy u ciebie zabraknie małe kosteczki do których mam sentyment jakieś rakietki i wulkan fajno, podoba mi się. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Konkrety bez pitolenia się z jakimiś petardkami to lubię no i mocno kątówkowo w tym roku widzę 1 Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2020 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Konkrety bez pitolenia się z jakimiś petardkami to lubię no i mocno kątówkowo w tym roku widzę Kątówki coraz bardziej mnie urzekają no i publiczność bardziej je woli Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Piramidę z fanów ułożył, seria PX-PRO cię nie zawiedzie, widzowie klaskać będą. Znalazło się też coś od Jorge. Ktoś z forumowiczów ma też w tegorocznym stuffie kostkę Hey Guys. Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Co tu dużo mówić po prostu super i konkretnie. Mam dwie kostki Hey Guys, zobaczymy co pokażą. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Poligrafia serii PX-PRO przykuwa uwagę.Same ciekawe kostki,nieśmiertelne baletnice i lampa alladyna również są Nowy rok przywitasz z pompą! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi