INS-Fireworks 6 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witamy serdecznie! Mamy przyjemność ogłosić szóstą edycję akcji Wspólne Kupowanie! W tym roku promocja trwa od 15 do 17 grudnia! W naszym sklepie internetowym będzie czekał na Was rabat -30% na wszystko! Dodatkowo do każdego zakupu powyżej 200 zł dorzucamy GRATIS! Aby skorzystać z promocji, w koszyku należy wpisać kod „wspolnekupowanie2020” Zapraszamy do zakupów!
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2020 2 godziny temu, Bartekeuro napisał: Osobiście nie odważyłbym się na zakup w tej akcji u Was. Zbyt dużo problemów a do tego termin już bardzo gorący. Masz tyle piro, że możesz zaryzykowac, najwyżej zostanie na drugi rok
Piter221 7 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Promka 35% i od tego jeszcze 30% będzie? Będzie gwarancja dostawy przed sylwestrem? 1
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tak jak kolega wyżej. Od tych "przecenionych" produktów, będzie jeszcze -30%?
Mroczny 163 Opublikowano 13 Grudnia 2020 43 minuty temu, nukey napisał: szkoda ze z insem nie ma zadnego kontaktu xD Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali
nukey 9 Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Mroczny napisał: Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali nie dzwonilem ale inne sklepy potrafia odpisac na fb/mailu
Piter221 7 Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Troche lipa ta akcja jak było -35% a w tej wielkiej akcji ceny wróciły do normy -30% kod Ceny macie i tak bardzo spoko, ale co to za akcja jak cały rok jest 35% a podczas "edycji wspólne kupowanie" 30% trochę dziwne, jakby ktoś nie miał świadomości, że mieliście cały rok promke 35% ale i tak props za ceny. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Piter221
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tylko jeszcze, żeby statusu zamówienia nie zmieniali na "wysłane" jak nawet paczki nie spakowali..a odzewu zero 1
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zamówienie anulowane. Polecam, jeden z najlepszych sklepów w Polsce. 3
Rumcajs 21 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Kurde chciałem kupić rakiety jakieś lepsze ale jak dodałem rabat i zobaczyłem że przesyłka kosztuje 20 zł to z rabatem wyszedłem prawie na zero. Haha nie opłaca mi się xD
Rekomendowane odpowiedzi