Hakaes 1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam , przedstawiam mój stuff na tegorocznego Sylwestra co prawda dosyć skromy ale może wpadnie coś jeszcze z marketów. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Pierwsze w oczy rzuciły się dwie bulwiaste rakiety i zestaw Aurora. Silent Night w prawie każdym stuffie, już chyba oficjalnie można ogłosić go hitem zakupowym 2020 Miło widzieć Sorbeta, kiedyś hita, teraz też go można odnaleźć u paru osób. Petardy Explosive IV, czyżby jeszcze draskowa wersja? Cytuj
Hakaes 1 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tak Explosive IV i Super Cracker są na draskę a te " bulwiaste rakiety " to Glittering Willow SR04 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Nie tak skromnie, jest 9 wyrzutni w tym silent night i sorbet które zrobią robotę, do tego jest trochę rakiet i innyh bajerów do zabawy Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Rakiety od Pyromoravii wydają się być spore na tle konkurencji Masz sporo sprawdzonych produktów,nudy nie bedzie! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 10 Grudnia 2020 O proszę Tego Stuffu akurat nie zauważyłem ale całe szczęście jednak na niego natrafiłem A więc.. kurcze nie wiem od czego zacząć sporo dobrych pozycjii pierwsze co przykuło moje oko to min. Sorbet ehh piękne wspomnienia mam z tą kostką mimo znacznego pogorszenia i upływu czasu nadal warto ją posiadać. Silent Nighta nie trzeba przedstawiać bo to już chyba wszystkim znany tegoroczny hit i odkrycie roku 2020. Masz ogólnie sporo kostek będzie czym rozświetlić niebo gdy się ściemni i jeszcze rakiety jedne z lepszych Aurory które robią robote, ciekawią mnie najbardziej te rakiety od PyroMoravii całość bardzo fajnie się prezentuje są rzeczy do zabawy ale i konkretniejszego strzelania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi