Skocz do zawartości

JR05 Whistling Moon Travellers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JR05
Nazwa: Whistling moon travellers
Opis: rakietki gwizd świst i jebut :P
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1472.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: Oj nie wiem, ja dałem 2,40 z 12 sztuk

Moje ulubione rakietki :twisted: nie lecą wysoko a robią dużo hałasu i ten huk na końcu, sądzę, że nie przepłaciłem ponieważ u mnie w Krakowie są trudne do zdobycia, a przynajmniej w NH, polecam na zabawe przed sylwestrem ;)

Opublikowano

Podobają mi się te rakietki. Nawet leci za nią taki złoty płomień i buuum! Fajne są i się opłaca... bo mało kosztują... :twisted: 10/10

Opublikowano

Heh chyba niestety trochę przepłaciłeś - u mnie w hurtowni paczka 12 sztuk schodzi za 1zl.

Gość zawdi
Opublikowano

u mnie w sklepie na osiedlu tylko ze z tropica stoja za 2zl :???: .... ale w hurtowni tez mam za zete :grin: ... rakietki sa fajne jak na ta cene i jest z nimi duzo zabawy :smile:

Opublikowano

Nom tanie są i fajne można z nimi różne kombinacje robić ;]

Opublikowano

Polecam te rakietki do zabawy sa idealne mozesz rozne triki porobic z nimi heh poprostu super jak na swoja cene i wielkosc :D

Opublikowano

Ja polecam te rakietki osobą, które mają mały budżet na sylkwa, można się nimi bardzo długo bawić. Niestety te rakietki szybko się nudzą, jak już odpalisz z 50 sztuk to już dalej ci się nie będzie chciało.

Opublikowano

kupiłem je ostatnio za 2zł paczuszkę dziś jedną odpaliłem gdzieś na polu i efekt był powalający najpierw fajny gwizd a potem bombowy huk hehe i jeszcze się rozniosło po okolicy polecam je wszystkim
moja ocena 10/10

Opublikowano

Miałem je i lubiałęm z nich robic petardy świszczące +huk wbijałem mocno w ziemie :lol:

Opublikowano

Nie wiecie gdzie mogę je nabyć w swojej okolicy ? Bo szukam i nie ma :( ...

Opublikowano

Bazarek :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie nic lepszego do zabawy a szczególnie jak sie przyczepi 2 te rakietki do jakiegoś małego samochodu(zabawki)i jedzie na pare metrów albo puszczać je z reki a ty fear bardzo przepłaciłeś w hurtowni kosztują 12,40 zł 12 opakowań czyli 144 szt. :wink:

• 2 lata później...
Opublikowano

Nic specjalnego, zawiodłem się na nich w 70% a kupiłem aż!!!! 3 paczki. Lepsze są pierwsze lepsze rosyjsko-chińskie. Pisk bardzo cichy, sporo niewypałów. Raczej nie polecam. Ja wiem że ich już nie kupie. Nie wiem co zrobie z kupionymi,,,, szkoda wyrzucić :neutral: może kuzynowi dam.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klasyk,w stuffie do strzelania w dzień i noc.

Opublikowano

to jest podstawa gatunku tzn. kazdy piromaniak
powinien znac podstawę wszystkich rakiet :)
daje 10/10

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz w fm 144 szt. kosztują 11.00 zł, więc warto.

Gość karmel5061
Opublikowano

Dobre dla zabawy, czasami z ręki puszczam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja sobie wczoraj z kolegami 2 odpaliłem (ale te bez pisku) i wybuch wyglądał nawet nawet (trochę iskier) ale to nie to samo co większe rakiety :D Ale polecam jak ktoś chce się pobawić (bardzo tanie)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajne małe rakietki, robiące hałas i nawet dość wysoko lecą.

Opublikowano

na każdego sylwka kupuje minimum 1 paczkę [144 rakietki] są świetne do zabawy, można je bez obawy puszczać z ręki np. z balkonu. jak na taką wielkość to ten świst a następnie huk robi imponujące wrażenie. w tym miesiącu odpaliłem już 7 opakowań po 12 rakietek i każda wypaliła jeżeli chodzi o świst, czasami tylko się zdarza że nie wybuchają na końcu ale to rzadkość. Naprawdę polecam, gdyby nie one to nie wiem czy większe rakiety dotrwały by do sylwka

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Super rakietki na przed i po Sylwestrowe strzelanie, fajne są do zabawy, nie są drogie. Godne polecenia, konieczny element w stuffie.

Opublikowano

Mi się spodobały , dużo zabawy mała cena. Polecam.

Opublikowano

W moim stuffie nie może ich zabraknąć. Są super! W zeszłym roku podoczepiałem do nich JC05, więc jak rakietka gwiżdżała, to lont JC05 się zapalał i najpierw był mały huk z JR05, a później większa eksplozja. SUPER do zabawy przed godziną 00:00.