Floudy 1 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam! Ostatnio zamówiłem wyrzutnię od Pyromoravi a dokladnie Fireworks Lecz nie wiem czy jest coś nie tak, czy po prostu taka ma byc, a więc przejdę do sedna sprawy. Po wstrząsie wyrzutni slychać na srodku takie pykanie jak by była pęknieta rura, ale nie jestem pewny macie jakieś pomysły co to moze być? Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Nie ma powodu do obaw.. wystrzeli możliwe że ładunek jest luźny w jednej z rurek nie raz tak miałem i w niczym to nie przeszkadza jeżeli nie słychać po poruszaniu wyrzutnią dźwięku znacząco sypiącego się piasku to nic jej nie grozi, zawsze możesz też się upewnić na 101% rozcinając samo dno wyrzutni (papier lub folia) by podejrzeć jak wygląda sprawa od dołu i wtedy będziesz wiedział na czym stoisz. Jedno jest pewne że rurka nie może być pęknięta więc podejrzewam opcje z luźnym ładunkiem lub w ostateczności rozkruszoną glinianą zatyczką nie wiadomo tylko w jakim stopniu jest ona rozkruszona. Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 godziny temu, Kamil911 napisał: Nie ma powodu do obaw.. wystrzeli możliwe że ładunek jest luźny w jednej z rurek nie raz tak miałem i w niczym to nie przeszkadza jeżeli nie słychać po poruszaniu wyrzutnią dźwięku znacząco sypiącego się piasku to nic jej nie grozi, zawsze możesz też się upewnić na 101% rozcinając samo dno wyrzutni (papier lub folia) by podejrzeć jak wygląda sprawa od dołu i wtedy będziesz wiedział na czym stoisz. Jedno jest pewne że rurka nie może być pęknięta więc podejrzewam opcje z luźnym ładunkiem lub w ostateczności rozkruszoną glinianą zatyczką nie wiadomo tylko w jakim stopniu jest ona rozkruszona. co ma grozić jeśli słychać sypiący się piasek? Raz miałem w wyrzutni, że pprzy poruszaniu było słychać jak w grzechotce dla kaszojada i wypaliła normalnie Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 10 Grudnia 2020 od piasku nic totalnie, po prostu chinol jak zakleja kostkę to może robić to na odwal i może zaklejać wraz z piachem, który nie pochodzi wcale od kostki Cytuj
0 Ysabel 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobrze zakleić może coś w https://www.google.com/ bedzie? Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Ysabel Cytuj
Pytanie
Floudy 1
Witam! Ostatnio zamówiłem wyrzutnię od Pyromoravi a dokladnie Fireworks
Lecz nie wiem czy jest coś nie tak, czy po prostu taka ma byc, a więc przejdę do sedna sprawy.
Po wstrząsie wyrzutni slychać na srodku takie pykanie jak by była pęknieta rura, ale nie jestem pewny
macie jakieś pomysły co to moze być?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi