egonx8 2 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam jest to pierwszy wpis na forum. Rok temu kupiłem pare wyrzutni i w tym roku czuje jakiś niedosyt po ostatnim sylwestrze. Za tem postanowiłem zakupić trochę więcej piro techniki. Śledząc forum i yt mam narazie taki stuff. Pierwsze zdj to z zeszłego roku To pierwsze zakupy z tego roku 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Funke bardzo ładne. Mega miałem i nie powaliła mnie, no1 przereklamowane Cytuj
egonx8 2 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jestem amatorem w tych sprawach. Kupowane na promocji i w ciemno praktycznie całe zakupy moje są z tego co zobaczyłem na yt i z tego co zobaczyłem (przeczytałem) na forum Wdzięczny będę za doradzanie co bym mógł dokupić. A to moje świeższe zamówienia Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 10 Grudnia 2020 O stary, ale sztos. Wyrzutnie sygnowane podpisem Machonego, rewelacja. Żałuje że nie dorwałem NO.1. Planujesz coś jeszcze zakupić? Wyrzutnia na ostatnim zdjęciu, w lewym dolnym rogu to też CBŚP? Pierwszy raz widzę taką szatę graficzną. Gościu chyba tam ucieka bo znaleźli u niego karton szelek. Ciekawe. Cytuj
egonx8 2 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2020 19 minut temu, Piro Wiesław Miro napisał: O stary, ale sztos. Wyrzutnie sygnowane podpisem Machonego, rewelacja. Żałuje że nie dorwałem NO.1. Planujesz coś jeszcze zakupić? Wyrzutnia na ostatnim zdjęciu, w lewym dolnym rogu to też CBŚP? Pierwszy raz widzę taką szatę graficzną. Gościu chyba tam ucieka bo znaleźli u niego karton szelek. Ciekawe. To są dwie CBŚP tylko na na dole jest obrócona Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Grudnia 2020 49 minut temu, egonx8 napisał: Wdzięczny będę za doradzanie co bym mógł dokupić. Paczkę petard P6A11 Dum Bum, albo TP4 Exploder 4. Tylko nie zamawiaj specjalnie, bo przepłacisz za przesyłkę, najlepiej połączyć to z jakimiś innymi zakupami. Wyrzutnia TXB378 Silent Night jest teraz na topie w kategorii cena/jakość. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Viserion, mars, bloom to już klasyki - na pewno się nie zawiedziesz na nich Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dum bum ma zaje..sty efekt miny, no i scream kozak! ogolnie dobre zakupy Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Funke to co Kamil lubi najbardziej będziesz bardzo zadowolony, gladiator na filmach jedzie niesamowicie i te rakiety to chyba mały hit tego roku będziesz się dobrze bawił i będzie na czym oko zawiesić Cytuj
egonx8 2 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zamówienie z bf . Jest druga mega czytając ze nie jest taka „mega” to chyba odpalę dwie i zobacze co z tego wyjdzie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Też mam mega bo mi została, nie jest tragiczna ale nie jest też jakaś kozacka jak to jeden nędzny youtuber opisuje Viserion i silent night to już chyba w niejednym stuffie goszczą Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Viserion sprawdza się zawsze, w cenie 2-giej megi chyba lepiej było wziąć 49s30mm albo drugą kątówke od tropic pro;) Edytowane 12 Grudnia 2020 przez mlodinho10 Cytuj
egonx8 2 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2020 36 minut temu, mlodinho10 napisał: Viserion sprawdza się zawsze, w cenie 2-giej megi chyba lepiej było wziąć 49s30mm albo drugą kątówke od tropic pro;) Tak zrobię napewno następnym razem . Jak możesz to poleć coś chętnie odkupię tylko nie wiem co Dokupie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Musze przyznać że bardzo interesujący zestaw. Sporo mało znanych wyrzutni. Ciekawe jak się zaprezentuje gladiator czy holiday ewent. Jak widzę veseriona to zawsze się zastanawiam jak tak mała wyrzutnia może zrobić taką rozpierduchę.Mam pełny szacunku do niej. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Będzie na czym oko zawiesić,mnóstwo dobrych wyrzutni Znalazły się także rakiety i mocne petardy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi