Skocz do zawartości

[luk2583] Stuff by Luk2583

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i ja się pochwalę tegorocznymi zakupami ?

Oto pierwsza paczuszka ?

andrzej-2.jpg

• mantis zmienił(a) tytuł na [luk2583] Stuff by Luk2583
Opublikowano

Musisz nam trochę pomóc, bo nie widać co tam masz. Głównie chodzi o te rakiety po lewej i dwie wyrzutnie u dołu.

Opublikowano
2 minuty temu, mantis napisał:

Musisz nam trochę pomóc, bo nie widać co tam masz. Głównie chodzi o te rakiety po lewej i dwie wyrzutnie u dołu.

Rakiety to Fr50 i Fr100 od Funke, wyrzutnia katowa na dole z lewej to jw401, a z prawej to txb008 ?

Opublikowano

Na kupę zawalone jakby było wszystko jedno co tam jest :D

Opublikowano

Rakiety od funke wydają się być bardzo ładne.Ta locha na dole to od maxema? ?

Opublikowano
5 minut temu, Grubbert napisał:

Rakiety od funke wydają się być bardzo ładne.Ta locha na dole to od maxema? ?

Locha na dole to txb008

Opublikowano

Mocny zawodnik same wielkie kostki i te rakiety ogromne chętnie bym je przetestował ale to już może przyszły rok 

Opublikowano
31 minut temu, Heniek Bocianowski napisał:

wogóle nie wiadomo co tam jest, i nawet petard nie ma, cóż to za stuff bez petard.

ja mam bez petard, jak widać można

Opublikowano (edytowane)

Są i petardy ?

received_840537320115092.jpeg

Oraz trochę zabawy ?

received_3568598493188842.jpeg

Edytowane przez luk2583
Opublikowano

Oto kolejne zakupy jakie udało mi się upolować ?

received_749636028968930.jpeg

Opublikowano

Bardzo egzotyczne fajerwerki trudne do odnalezienia w arsenałach innych forumowiczów. Niektóre rzeczy widzę na oczy pierwszy raz.

Opublikowano

Dużo komety, ktoś się w końcu odważył :D

Opublikowano

No no, bardzo podoba mi się ten zestaw. Jw401 jest kozacka, sam o tym się przekonałem rok temu. Fajnie widzieć kometę w stuffie, mnie tam nigdy nie zawiodła, dobra mam o niej opinie a jest trochę omijana. 

Opublikowano

Fajny zestaw, w szczególności interesuje mnie "reakcja łańcuchowa" z Maxsema :D Daybreak też mnie pozytywnie zaskoczył, ostatnio nawet dodałem filmik tego z "CE" i dobrze podawał :) Sporo komety, crazy roboty i całość dopełniają mega rakiety... nic dodać, nic ująć.