Floudy 1 Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Witam! Mam takie ogólne pytanie, a dokladnie jakie wyrzutnie/rakiety/pirobajery kupić na zwyklych stoiskach z fajerwerkami koło sklepów do 50zl ? Moze być do wyższej ceny ale za dużo nie chce przepłacać, ponieważ mam juz dużo pirotechniki. Z góry dziękuje i czekam na odpowiedź! Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Floudy Cytuj
0 kamils38 66 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja bym odpuścił kupowania na straganach szkoda kasy a zwłaszcza że mówisz że masz już dużo pirotechniki jedynie co to bym szukał czegoś nwp lub jakiś rarytasów Cytuj
0 LucazFires 11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 W Mińsku mazowieckim jak i w miastach podwarszawskich 80% stoisk to Hestia. Ceny aż zwalają z nóg, tak więc omijaj stragany z daleka. Leć do marketów jak już. Chociaż masz jakąś pewność że pirotechnika nie jest wilgotna, a i ceny w miarę przystępne. Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Powiedz nam jakich importerów (fajerwerki z jakich firm) w przeszłości widziałeś na stoiskach u siebie? Będziemy wiedzieć mniej więcej co może się tam pojawić. 33 minuty temu, LucazFires napisał: omijaj stragany z daleka. Leć do marketów jak już. To prawda. Bardziej opłaca się kupować w marketach. Na stoiskach kupuj jedynie petardy, w marketach są słabe petardy lub nie ma ich wcale. Najczęściej kupowane przez forumowiczów w tym roku: P6AF11 Dum Bum Purple (Klasek) P6A11 Dum Bum (Klasek) TP4 Exploder 4 (Tropic) TP5 Exploder 5 (Tropic) FT6 Trueno No 6 (Funke) - cukierki w niebieskim opakowaniu, nie pomyl z tymi słabszymi z innych firm TB5 Tuono Blue (Funke) Explosive III (Jorge) - małe, mocne i w dobrej cenie, polecam ze swojej strony tym, którzy chcą postrzelać budżetowo Wszystko powyższe zależy od ceny, jeśli będzie duża, to nie kupuj więcej niż jednej paczki. Porównaj sobie ceny w internecie z tymi na straganie, za każdym razem na straganach pytaj o rabat, zawsze można utargować parę złotych. Najtaniej wychodzi jednak kupować w internecie. Cytuj
Pytanie
Floudy 1
Witam! Mam takie ogólne pytanie, a dokladnie jakie wyrzutnie/rakiety/pirobajery kupić na zwyklych stoiskach z fajerwerkami
koło sklepów do 50zl ? Moze być do wyższej ceny ale za dużo nie chce przepłacać, ponieważ mam juz dużo pirotechniki.
Z góry dziękuje i czekam na odpowiedź!
Edytowane przez Floudy4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi