Majkel 0 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam, zakupiłem ostatnio rakiety Space. Jednak w jednej połamał mi się czubek. Czy taka rakieta poleci normalnie do góry? Spróbować to skleić (chociaż z tym może być ciężko) czy lepiej nie odpalać jej wcale? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Różnie może polecieć, dlatego lepiej jeśli odpalisz ją w kontrolowanych warunkach z dala od ludzi i zabudowań. Możesz też na wszelki wypadek wydłużyć czas odpalania doczepiając dodatkowy lont. Będziesz miał więcej czasu na ucieczkę. 1 Cytuj
0 x0rysiu0x 3 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jeśli rakieta ma pusty korpus, to możesz oderwać tą pustą skorupę i odpalić rakietę normalnie jak cała resztę. Bez tej pustej obudowy jest na tyle opływowa że poleci do góry jak pozostałe, ew. przez zmniejszona wagę może polecieć nieco wyżej 1 1 Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Teoretycznie po oderwaniu tego kawałka plastiku powinna polecieć w miarę normalnie.Najprawdopodobniej poleci niżej,w najgorszym wypadku zrobi harlem shake Cytuj
Pytanie
Majkel 0
Witam, zakupiłem ostatnio rakiety Space. Jednak w jednej połamał mi się czubek. Czy taka rakieta poleci normalnie do góry? Spróbować to skleić (chociaż z tym może być ciężko) czy lepiej nie odpalać jej wcale? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi