LucazFires 11 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Witam. Po 3 tygodniach oczekiwania moich paczek na ich otworzenie, dziś to uczyniłem. Zakupy na BF. Całość 326 zł Miałem na tym zakończyć ale z racji tego że między świętami a sylwestrem pracuje. Postanowiłem pozwolić sobie na coś jeszcze i na pewno dojdzie coś z marketów Mało zabawy, ale nie lubię petard, emiterów i kupowanie ich w setkach sztuk dla mnie jest bez sensu. Wole 3-4 minuty dobrych efektów. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Może i nie ma za wiele ale jakościowo jest dobrze. Song zrobi rozpierdziel na niebie, silent night tez da radę. Wiary nie miałem ale na filmach prezentuje się zacnie. I tu podzielam twoje zdanie, lepiej kupić efekty a nie jakieś petardki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dla kogoś kto jest w pracy na Sylwka, stuff jest w sam raz. Trudno będąc zmęczonym po robocie odpalić drobnicy za 1000 PLN + kostek za 2000 PLN w jeden dzień. W dodatku zdążyć przed 19:00 z tymi burzliwymi nakazami epidemicznymi. Cytuj
LucazFires 11 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na szczęście mieszkam na wsi a strzelać będę raczej w Nowy Rok. Z resztą zobaczymy jak się sytuacja potoczy. Wizja wydawania tysięcy zł na jakieś petardki i tłuc nimi bez opamiętania lub kupić rakietki typu np. blast jest nie dla mnie. Przejrze forum, poczytam i kupuje co mi wpadnie w oko. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mało,ale konkretnie tak jak tytuł posta Song to już powoli zdobywa miano legendy.Może warto dokupić jakieś mniejsze wyrzutnie? Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Silent night i Song genialne kosteczki do tego ciekawa kostka od iskry i konkretne rakiety,bardzo dobrze wydane pieniądze Cytuj
LucazFires 11 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wjeżdża mała aktualizacja koszt: 72 zł Mars u mnie to już tradycja. Pozostałe dwie kostki z marketu Topaz. Lecę jeszcze do handlarza. Moze jakaś perełka się znajdzie ... A co jak szaleć to szaleć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi