Delta98 4 Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Witam was piromaniacy. Z roku na rok mój stuff ewoluuje. Co roku szukam złotego środka między rzeczami do zabawy a tymi przeznaczonymi do pokazu w godzinę 00.00. W tym roku postawiłem bardziej na zabawę. O godzinie 00.00 planuję odpalić Eye of Sky. Resztę mam zamiar odpalać całą noc przy tym dobrze się bawić. Całość kosztowała mnie około 330zł. Pozdrawiam Was wszystkich i życzę udanego i bezpiecznego sylwestra. Edytowane 19 Grudnia 2020 przez Delta98 zapomniałem wpisać nick w tytuł 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Eye of sky bardzo ładnie prezentuje się na filmach. Do zbawy niby dużo ale na całą noc to ci nie starczy Cytuj
Delta98 4 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 5 minut temu, k4n4li4 napisał: Eye of sky bardzo ładnie prezentuje się na filmach. Do zbawy niby dużo ale na całą noc to ci nie starczy Skoro ekspert tak sądzi to zmuszany jestem zrobić rundkę po sklepach i dokupić trochę. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jest sporo zabawy,większa kosta od maxema,nieśmiertelna lampa Alladyna i baletnica Duża ilość rakiet i "pierdółek" Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2020 13 minut temu, Delta98 napisał: Skoro ekspert tak sądzi to zmuszany jestem zrobić rundkę po sklepach i dokupić trochę. Piro nigdy za wiele 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi