x0rysiu0x 3 Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Witajcie, w moim przypadku zestaw do strzelania w tym roku jaki dobrałem sobie ze swoich zbiorów wygląda następująco: https://ifotos.pl/z/qqwqnsp Do tego pozostałości z poprzedniego sylwestra, race pistoletowe i ogólnie prawie cała drobnica jaką znalazłem w kartonie, pewnie znowu części nie odpale : https://ifotos.pl/z/qqwqnsw Czekam jeszcze na przesyłkę z INS Fireworks, ale raczej chyba nic więcej na ten rok nie dołożę. Jeśli "zalegalizują" obostrzenia na sylwestra to chyba poleci tylko drobnica z kartona + rakiety bo na podwórku gdzie się nie rozłożę to w przypadku wadliwej wyrzutni walnie w jeden z 2 samochodów albo w gołębnik lub skład z opałem . Tak, wiem że wyrzutnie można zabezpieczyć, co zresztą robię ale już raz widziałem jak mimo obstawienia wyrzutnia sobie wyskoczyła (wada fabryczna spowodowała rozerwanie wyrzutni) i zrobiła mały sajgon. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez x0rysiu0x Zdjęcia Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Mars raidery to już zabytek gdzie żeś dorawał Wyrzutnie od pyro moravii zawsze na propsie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Co jesteś w stanie powiedzieć o racach pistoletowych z poprzedniego roku, które masz w pudełku, polecasz któreś z nich? Cytuj
x0rysiu0x 3 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2020 40 minut temu, k4n4li4 napisał: Mars raidery to już zabytek gdzie żeś dorawał To już ostatnia paczka Mars Raider jaką mam z zakupów jak były wyprzedawane, żałowałem że kupiłem tylko 3 paczki. 13 minut temu, mantis napisał: Co jesteś w stanie powiedzieć o racach pistoletowych z poprzedniego roku, które masz w pudełku, polecasz któreś z nich? Z poprzedniego sylwestra to race hukowe KnallPatronen RP1-2 od Jorge, chyba najtańsze na rynku i wg mnie przyzwoite jeśli chodzi cena/ jakość, w tym roku dokupiłem na BF w Piro Polska za 26,26 zł za paczkę 50 szt. Kolejne których używałem Zink-Feuerwerk - Pfeifpatronene i Pyro Pfeifpatronen Silberkomet, gwizd+ kometa/ kolorowy ogon, też w miarę ciekawe ale tutaj już płaciłem za paczkę 50 szt około 58-62 zł. W tym roku dojdą jeszcze race Scream i ARP8, jeszcze z nich nie strzelałem, ale już wiem że Screamy są świetne, a jak wypadną te ARP8 to się przekonam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi