Gerlach 7 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Liczę na kogoś kto ułoży mi coś z marketów takich jak Kaufland, Biedronka, Netto, Lewiatan, carefour Mam duże zaległości i zależy mi tylko na kosteczkach i petardach do około 200zł Wesołych Świąt Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 24 Grudnia 2020 mrówka - miraż, viserion, exodus albo dino - immortal i falcon kiedyś bym polecił virusa54 z carrefour ale cena 100zł to przesada petardy z marketów nie wiem czy to dobry pomysł a te buldogi w mrówce to jakieś nieporozumienie Cytuj
0 Merik 1 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Godzinę temu, k4n4li4 napisał: kiedyś bym polecił virusa54 z carrefour ale cena 100zł to przesada Z tego co widziałem to od wtorku będzie za 59,99, Hydra też. Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 24 Grudnia 2020 11 minut temu, Merik napisał: Z tego co widziałem to od wtorku będzie za 59,99, Hydra też. w takim razie to można brać, za tę cenę nie jest zła Cytuj
0 mlodinho10 22 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Z carrefoura na pewno Virus za 60, bo to jedna z lepszych ofert marketowych, o której wspomniano Z auchan jeśli masz po drodze dostępny jest super shine za 36 zł + star shooter ok 40 zł (kątowa) tu masz link do obu, miałem tamtego roku i za te pieniądze są w porządku (film nie jest mojego autorstwa) Ewentualnie w Lidlu jest Lovec, mysterie czy harmonie - też nie są złe. Cytuj
Pytanie
Gerlach 7
Liczę na kogoś kto ułoży mi coś z marketów takich jak Kaufland, Biedronka, Netto, Lewiatan, carefour Mam duże zaległości i zależy mi tylko na kosteczkach i petardach do około 200zł Wesołych Świąt
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi