Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pokaz Sztucznych Ogni - "Zakochaj się w Warszawie na Święta" - 8.12.2007Okazja - Świąteczny koncert i zapalenie lampek na choinceMiejsce - Plac ZamkowyGodzina - ok. 18.40Wykonawca - Firma GOLDREGENDługość pokazu - ponad 6 minutLink do ściągnięcia filmu - http://d01.megashares.com/?d01=c00992dlub http://www.sendspace.pl/file/QDOAfMg2/Link do obejrzenia na YouTube - http://pl.youtube.com/watch?v=Xt_U2oktFlIKomentarz - Jak zwykle firma GOLDREGEN stanęła na wysokości zadaniai przygotowała porządny pokaz pirotechniczny. W niebo leciały same duże szelkii układały się w piękne bukiety. Na niebie cudnie wyglądały wielkie srebrne chryzantemywybuchające po kilka sztuk. GOLDREGEN zawsze czymś potrafi zaskoczyć i tym razemzaskoczył mnie efektami w kształcie gwiazd. Wyglądało to niesamowicie. Chociażniektóre niestety nie układały się w gwiazdy ale można było zauważyć ich wiele.Pokaz był dość kolorowy. Była i czerwień, i zieleń, i niebieski ale równieżtaki niewielki żółty akcent w postaci bardzo nietypowych kul rozchodzących sięw różne strony, które widziałem pierwszy raz. Dynamika pokazu była nawet duża. Często strzelano seriami po kilka szelekco wyglądało bardzo ładnie.Część finałowa była niesamowicie efektowna, a te 3 wielkie, srebrne chryzantemyna sam koniec pięknie podkreśliły całość pokazu.Moja ocena - Na 10 pkt. daję 8,5.Zapraszam do komentowania i oceniania.P.S. Mały dodatek - choinka na pl. Zamkowym tuż po zapaleniu lampek - >>filmik<< Ładna, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Cóż, ściągnięcie tego pliku trochę trwało, ale myślę, że warto było...Bardzo ładny pokaz Tradycjnie Goldregen nie zawiódł, tworzy on niezłe pokazy. Cieszy mnie ogromna ilość zastosowanych szelek, ktore same w sobie miały ładne efekty - przeważały głównie chryzantemy oraz chryzantemy przechodzące w kolorowe gwiazdki. Ciekawe były też efekty, które wspomniałeś, czyli złote gwiazdki rozprzestrzeniające się w różne strony - w sumie to rzadko spotykany efekt. Muzyka średnio dopasowana do pokazu, a jeżeli chodzi o inne wady to brak jakiejś wyrzutni wachlarzowej, nawet takiej bez eksplozji.Moja ocena pokazu: 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Bardzo ładny pokaz, nic dodać nic ująć. Przez cały pokaz strzelali szelkami :grin: A co do efektów tych szelek, no to bardzo mi się spodobały (Chyba najbardziej efekty ogromnych srebrnych chryzantem)Moja ocena 9+/10Brawa dla firmy Goldgreen :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czy mógł by ktoś rehostnąć bo nie mogę ściągnąć z tej strony mam limity jakieś@witus - poczekaj tak z 10 minut, ja tak zrobiłem i problem minął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Weź to wrzuć na inny uploader bo u mnie nie zanosi sie żeby za 10 min. sie zaczęło ściągać :evil: albo na youtube.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mi sie wcale nie da sciągnac zamiesc na uploader.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Plik ma 130 MB, więc nie da rady go nigdzie indziej wrzucić.Najlepiej by było gdybym zmniejszył objętość tego filmu ale w tym rzecz,że nie bardzo wiem jak Pomoc mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ekstra pokaz : : olbrzymie kule, szczególnie pod koniec : I fajnie że bardzo dobra jakość. Ale pokaz jak zawsze super, w końcu to stolica Szkoda że nie byłem na tym pokazie, ale akurat w sobote Legia grała o 18.15 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi