ponczo12496 23 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Hejoo, czas i na mnie. Budżet mały bo po studiach nie udało mi się niestety znaleźć pracy stałej a wydatki bieżące niestety osłabiają budżet. To będzie mój pierwszy kontakt z 45mm także jestem ciekaw jak to wyjdzie, no i test nowego importera SR Pyro 2 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie ważne ile. Ważne ze jest. A u Ciebie i petary i cos mocniejszego w postaci Hulka. 1 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dla mnie jest z najfajniejszych staffów na forum! Fajowy Hulk, huczne tb5, potrzeba coś więcej? 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Właściwie to jest git, Equalizer z tripla i emiterki. Poleci coś w powietrze i będzie tradycja zachowana. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie jest imponująco ale nie to się liczy, też miewałem małe stuffy. Ważne, że tradycja podtrzymana Ja co roku kupuję 2 cale i co roku sobie mówię, że więcej nie kupię Cytuj
ponczo12496 23 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 5 minut temu, k4n4li4 napisał: Ja co roku kupuję 2 cale i co roku sobie mówię, że więcej nie kupię No zobaczymy, na szczęście kupiłem Hulka w styczniu na wyprzedaży więc miliony monet na niego nie poszły Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Może ilościowo nieduży stuff, ale myślę, że bedziesz zadowolony z efektów kostek. Mi osobiście Equalizer bardzo się podobał. Hałasu też narobisz :-) Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zachowanie tradycji się liczy ponadto equalizer dobra wyrzutnia, hulk na filmach wygląda też zacnie i ma już spory kaliber Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jak za swoje to zawsze dobry stuffik nie ważne czy dużo czy mało Piro LBN Cytuj
Wyszol 6 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Kolego liczy sie tradycja. Ważne jest to, by umilić ten dzien tak jak na piromana przystało. Ciekawi mnie kostka hulk ma ładne efekty na filmikach. Sam się zastanawiałem nad kupnem lecz nie załapałem się na promocje... Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Nie ważne ile ważne jak Stuff może i nie duży ale nie o to chodzi liczy się dobra zabawa i tak jak już inni wyżej pisali do zachowania tradycji w sam raz, Equalizer wcale nie jest wcale zły daje rade i do tego mocarny Hulk który zrobi robote do wypełnienia czasu masz emitery więc będzie głośno oraz epickie TB5 ahh.. CIekawi mnie swoją droga ten ČERNOBYL interesująca kosteczka. Cytuj
sokol 6 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Siemasz studenciaku, ważna jest zabawa! Strzelane będzie to jest też bardzo ważne Zapraszam do mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi