Wyszol 6 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam wszystkich fanatyków piro. W tym roku miało obejść się bez fajerwerków. Lecz wyszło jak zawsze... kilka fotek tego co posiadam. następne fotki 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Konkretny stuff bez zbędnych pierdół, samumu wiadomo, że najlepsze ale reszta też niczego sobie. Sajgon piękna wyrzutnia Cytuj
Wyszol 6 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: Konkretny stuff bez zbędnych pierdół, samumu wiadomo, że najlepsze ale reszta też niczego sobie. Sajgon piękna wyrzutnia Sam jestem ciekaw co pokaże na niebie. Cytuj
Wyszol 6 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 21 minut temu, Bartekeuro napisał: Nagrywaj nagrywaj i jeszcze raz nagrywaj W tym roku postaram sie nagrać niektóre kostki. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Miało się większość wyrzutni i do żadnej przyczepić się nie można, może poza jw2001 która nie zaimponowała. Za to np Sajgon zrobi rozrube . Stuff klasa bez dwóch zdań. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Kurde konkretnie jak na to że miało nic nie być samumy odpalone jednocześnie zrobią robotę Bardzo fajnie wygląda szata graficzna tego terminatora ciekawe czy będzie też tak fajnie strzelać bo pierwszy raz widzę Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Mega stuff, petardy/emitery, które lubię. Rakiety są i od razu porządne. A kostki.. wiele takich, które sam bym kupił bądź dobrze wspominam Ogólnie, zestaw, którego można pozazdrościć Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Same konkretne wyrzutnie! Kostki od Jorge przypominają mi stare czasy,rakiety exclusive collection również Do tego mnóstwo petard i artykułów do zabawy,podoba mi się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi