wiitekkk111 0 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam . W tym roku mniej , a bardziej efektownie. Postawiłem na Funke , zobaczymy czy naprawdę tak bardzo WOW . Szczęśliwego Nowego roku !! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zombie Invasion dobrze rozreklamowane, to też dobrze kupowane. Godny, Wzór i Urok teraz najpopularniejszymi kostkami od Iskry, z tej trójki Godny najbardziej reprezentatywny, dodałem go nawet do planów na któryś tam rok ; ) Zobaczymy, czy compoundy od Iskry dorównają tym spod logo Funke, bo na filmach wypadają świetnie. 14 minut temu, wiitekkk111 napisał: Szczęśliwego Nowego roku !! Dzięki, szczęśliwego ; ) Cytuj
wiitekkk111 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 4 minuty temu, Bartekeuro napisał: Jestem pewny, że gdyby nie taka reklama Machonego to te rakiety mało kto by kupil. A o które chodzi ? Zombie testowałem i naprawdę ładnie strzelają , tych od funke nie testowałem , ale ponoć walą jak bazooki Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Bo mało by kto o nich wiedział, a na żywo strzelają bardzo dobrze. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Będzie zacnie Kurde ale nakupiłeś tych rakiet sam chciałem na testy zakupić ale na ten rok już jest przesyt I masz to co kamil lubi najbardziej funke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi