Bandit123 4 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam wszystkich W tym roku temat z moim stuffem wjeżdża wyjątkowo późno. Fajerwerki kupowane w dwóch sklepach, alepetarda, oraz piroart na początku roku. Rozpisywać się nie będę, wszystko znajdziecie poniżej. Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku, oby był lepszy, niż ten który się właśnie kończy. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ładne klasyki od Jorge, myślę, że z większością rzeczy forumowicze sa już zapoznani. JW90 królem po wsze czasy. Perfect Night uczta dla fanów cracklingu. TS z Piromaxa forumowym królem w kategorii zakupionej ilości, jest i u mnie w ilości 6 sztuk. Cytuj
sokol 6 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ach miło popatrzeć na takie pozycje z Jorge, miło wspominam NG13, początki pokazów z Ninja czy Lampy Alladyna... Będziesz zadowolony. Zapraszam do mnie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Miewałeś dużo lepsze stuffy ale temu też niczego nie brakuje. Trochę więcej Jorge niz przeważnie to bywa w stuffach ostatnio. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Solidny stuff i chyba będzie pokaz bo widzę loncik Brakuje tylko jakiejś 49sh 30m Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 2 godziny temu, mantis napisał: Ładne klasyki od Jorge, myślę, że z większością rzeczy forumowicze sa już zapoznani. JW90 królem po wsze czasy. Perfect Night uczta dla fanów cracklingu. TS z Piromaxa forumowym królem w kategorii zakupionej ilości, jest i u mnie w ilości 6 sztuk. Sentyment do Jorge, oraz promocja na początku roku, na alepetarda zrobiły swoje TS to zacny huk za rozsądne pieniądze, dlatego gości w tak wielu stuffach. Godzinę temu, damian7878 napisał: Miewałeś dużo lepsze stuffy ale temu też niczego nie brakuje. Trochę więcej Jorge niz przeważnie to bywa w stuffach ostatnio. Na razie nie zapowiada się, aby w moim wykonaniu powróciły stuffy za kilka tysięcy, za dużo planów na horyzoncie Jednakże tradycję trzeba podtrzymać 28 minut temu, k4n4li4 napisał: Solidny stuff i chyba będzie pokaz bo widzę loncik Brakuje tylko jakiejś 49sh 30m Tak, większość wyrzutni zepnę w pokaz. Przyznam rację, brakuje czegoś w postaci 49sh 30 mm, ale to już raczej w przyszłym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi