Daras 2 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jak zawsze skromnie:) pewnie jeszcze dokupię rakiety Blast z Dino Cytuj
Romano 29 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Skromnie to tu tylko rakiet rudolf i jakies screamy? Huk w każdej postaci a i zacne kosteczki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Z takim zapasem emiterów bujałbym się 8 lat, zakładając, że co roku byłby z części robiony karabinek. Jak dla mnie selekcja towaru z głową, co mocniejsze petardy są kupione w większej ilości paczek, do tego pojedyncze paczki do celów kolekcjonerskich. Wyrzutnie z tych, które jestem w stanie odczytać: Pumpkins, Independence, Scala, Solaris, Uran, Pluton, Cudak należą do górnej półki jakościowej. Cytuj
Wyszol 6 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Kostki znane i lubiane. Duża ilość różnego rodzaju petard. Huku Ci nie braknie co lubię ^^ planujesz jakiś karabinek? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dużo kostek będzie na co popatrzeć są i mniejsze do postrzelania przed północą i te większe na godzine zero widać też spory zapas emiterów na pare lat w zupełności starczy. Są rakiety czyli będzie można się nieco pobawić i urozmaicić czas z pewnością ładnie rozświetlisz niebo i przy okazji nudzić się nie będziesz. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dużo tego wszystkiego. Są fajne kosteczki, mocne petardy. Ich to chyba nie wystrzelisz w tym roku Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dosyć dużo różnych artykułów,kostki rakiety petardy Niektóre już można wpisać na listę zabytków.Dolna część Stuff-u spokojnie może nazywać się "Koszmar Sąsiada" Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Pierwsze co się rzuca w oczy to duża ilość huku ale na szczęście są i wyrzutnie które lubię Cytuj
sokol 6 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ło paniczu ile petard, ja nadal swoje mam z lat 5 kosteczki elegansio, będzie ładnie Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Petardy/emitery zacne i pewnie zostanie coś na kolejne strzelania. Bardzo fajne kostki z pyromoravii, a do tego paczka przyzwoitych rakiet. Zacnie Panie. Miłej zabawy Cytuj
Daras 2 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 22 godziny temu, Wyszol napisał: Kostki znane i lubiane. Duża ilość różnego rodzaju petard. Huku Ci nie braknie co lubię ^^ planujesz jakiś karabinek? Tak pewnie zrobię 1 karabinek z c4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi