sokol 6 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam wyjadaczy, widzę tutaj jeszcze trochę starych znajomych, jutro odwiedzę Wasze temaciki U mnie w tym roku: - PXB3506, - PX-PRO 12, - PX2218 (x2) - PX-PRO 7, - PX-PRO 5, - PX-PRO 6, - PXB3924, - TB 131. Fotka jutro wleci Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na serii PX-PRO i na PXB3506 Xenonie się nie zawiedziesz. Kątówki PXB3924 Range i PX2218 Magma na filmikach YouTube dają radę. TB131 Grey Happy Puppy i inne kątowe silenty ktoś już określił sentymentalnym zamiennikiem one rowów. 1 Cytuj
sokol 6 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Dzięki za opinię! Podchodzę do strzelania tak, że co roku coś nowego, dlatego też testujemy w tym roku znowu coś nowego i tyle. Range co ma być to będzie A TB131 faktycznie, sentymentalnie w kierunku one rowa W sumie jeszcze dopiszę, aktywność tutaj mała, ale swoje już widziałem Edytowane 29 Grudnia 2020 przez sokol Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ohoho ! Na grubości widzę piękne show się szykuje i te kątowe wyrzutnie ależ one zrobią robote ! Pięknie rozświetlisz niebo a twój pokaz będzie podziwiało mnóstwo ludzi z okien jak i z bliska.. po prostu bajeczka ! 1 Cytuj
sokol 6 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dzięki za komentarze chłopaki! Mam nadzieję, że pogoda dopisze i rozerwiemy niebo ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wielka moc drzemie w tych wyrzutniach. Efektowny pokaz się szykuje Cytuj
sokol 6 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 Damian, dziękuję. Mam nadzieję, że pogoda nie zawiedzie i będzie co oglądać na nagraniu 1 minutę temu, Bartekeuro napisał: Wygląda rewelacyjnie. Wszystko łączyłeś lontem? Tak + spłonki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi