hl1030 10 Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) https://m.imgur.com/gallery/N88QDG Stuff jako mała ciekawostka bo większości nie nasze produkty. Zdecydowanie za dużo jak na większość gruzu w stuffie. Trzy znane mi kości plus max pięć które rokowania mają dobre a tak to gruzowisko Na plus wpadło odrobinę tytanu (kości i rakiety), oraz nasz akcent Jorgen i Funkacz Jeżeli znajdę chwilę czasu to wypisze listę co się znalazło w stuffie. Jak będzie 15,5 okejek to pokazuje co jest w boxie Asylum. S365 Edytowane 29 Grudnia 2020 przez hl1030 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Rzadko spotykane wyrzutnie. Stuff trochę odmienny przez to Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Stuff ciekawostka i nie lada gratka dla nie jednego piromaniaka. Oczekiwałem twojego stuffu a tu miłe zaskoczenie za takimi nowościami jestem jak najbardziej za.. ta wielka kocha w brązowym kartonie z efektem Kamuro ciekawi mnie ogólnie rzecz mówiąc większość tych produktów w PL to no name. Asylum co to w ogóle jest cały czas się zastanawiam ?!! czekam na wypisanie co tam jest dokładniej wzbudziłeś we mnie ciekawość. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ciekawy stuff nie powiem. Znam tylko funke i jorge, reszta dla mnie to wielka niewiadoma Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Powiało chłodem od tego misterium. Nawet kostka z Jokerem dopasowana do avatara. Jesteś pierwszym, który takie dopasowanie zrobił celowo lub nieumyślnie. Miejmy nadzieję, że piro w UK jest równie mocne co w PL lub nawet mocniejsze. Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Asylum to nie jedna kostka a zestaw 9 kostek, zbierzność grafik czysty przypadek Ale jak pisałem wyżej wy się postaracie to i ja się postaram to otworzyć i zaprezentować. Piro tutaj napewno nie mocniejsze i co gorsze naprzykladzie UK widzę w jaką stronę zmierza to u nas. Takie przewidywania już miałem kilka lat temu. No zabardzo nie możecie kojarzyć bo to brytyjskie Piro. Kostki oklejone całkowicie na czarno bez nazwy to importer Vivid w dużej mieże brytyjski brand linii Pro od tropica. Karton to oczywiście seta setunia 30mm niestety kompot 4x25sh. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez hl1030 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2020 W uk to chyba dużo klaska ściągają ale klasek ostatnimi laty nie powala Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 3 minuty temu, k4n4li4 napisał: W uk to chyba dużo klaska ściągają ale klasek ostatnimi laty nie powala Tak Klasek i Jorge choć sam odkryłem sklepy z Funke gdzie odziwo na promkach wyszło taniej niż u nas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi