Cybertronek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witam po roku przerwy! Starałem się nie szaleć tym razem, ale musi być konkretnie, więc wleciały same 25/30mm. Wszystko było kupione w black friday na PiroPolska oraz PiroArt, koszt całości w granicach 500 zł (wyrzutnie 360 zł), raczej w marketach już nic nie dokupuje (chyba że coś mnie bardzo mocno skusi). Jak widać zmajstrowałem też warkoczyk z 96 petard Życzę udanego strzelania wszystkim, pożegnajmy w końcu ten rok! Cytuj
sokol 6 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Będzie głośno! super, będziesz zadowolony. zapraszam do mnie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dość długi taśmociąg z petard zrobiłeś. Painting Sky kostka konkret, Jorge ma w ofercie podobną JW59 z trzeszczącymi chryzantemami. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Może nie ilościowo ale jest dobrze. Huku nie zabraknie a i na godzinę 00 też coś jest Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Proszę jaki groźny wąż na podłodze . Kątówki Cie nie zawiodą. Cytuj
Cybertronek 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 2 godziny temu, Bartekeuro napisał: Świstu Gwizdu niech covid idzie w piz.... Co do karabinka - uważaj, rok temu miałem podobny to petardy latały jak szalone nawet na 50 metrów. Od tamtej pory już ich nie robię. Dwa lata temu też robiłem, tylko nieco krótszy i było okej, zawiesiłem go jakieś 20-25m od widowni. Po odpaleniu w pobliżu pojawili się przechodnie, którzy przestraszeni cierpliwie czekali na zakończenie armagedonu, aż wydałem komendę 'można iść!' Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi