endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2020 W tym roku prawdopodobnie pokaz 1 stycznia ok godziny 18. W sylwestra walimy solówe z kosteczek + petardy i art rózne których nie chciało mi się już wyciągać z kartona. WIELKIE podziękowania dla firmy Surex za podarowanie kartonu ścinek drutu do zapalników Zamawiane w sklepach: PiroArt.pl INS FajerwerkiGorzów Surex Pyromoravia Fajerwerki-Shop Piroshop Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Już drugi rok z rzędu organizujemy wspólny sylwester na Śląsku Ten rok był porażka, ale my hucznie go pożegnamy, żeby następny był lepszy 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2020 No no to zszalałeś Andrzeju w tym roku cała sterta kosteczek tzw. mini ścianka taki trochę mur chiński xd są nawet Sky Brocady i dużo konkretów i miodzio rakiety. ! Jedynie co mi pozostało to życzyć ci bezpiecznej i wystrzałowej zabawy. 1 Cytuj
sokol 6 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Stuff kozak, czego się spodziewać od starej gwardii Czekam na nagranie, bo ogromnie czekam na grande finale 1 Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 30 Grudnia 2020 19 minut temu, sokol napisał: Stuff kozak, czego się spodziewać od starej gwardii Czekam na nagranie, bo ogromnie czekam na grande finale Też nie możemy się już doczekać Będzie łogiń Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Szaleństwo ile okablowania, do tego łączniki lont-zapalnik? Piro pochowane na strychu przypominającym piwnicę. We dwóch może uda wam się to szybciej zrobić w sensie odpalić. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Co tu dużo pisać... wyrzutnie bajka, pokaz na pewno będzie imponujący 1 Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Uuuuuu ładniutko parę konkretnych rarytasków Normalnie zazdro Andrzejku 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Genialny zestaw. Az ciężko zliczyć ilość kozackich wyrzutni. Zrobicie pogrom na pokazie Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Grudnia 2020 yyyyy eeeee no chyba by wystarczyło komentarza pozdrawiam i dużego powodzenia życzę w sporządzeniu tego pokazu aby przerw nie było Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Panowie życzę wszystkim jak i sobie BEZPIECZNEGO Sylwestra !!! Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 Ze względu gęstej mgły 1 stycznia zostałem zmuszony odwołać noworoczny pokaz na systemie.. odpalałem tylko w sylwestra przed i po północy. Odpalaliśmy kostki solo rakiety jak i petardy... wszystko co miało być do pokazu zostało na strychu... musze to popakowac znowu w kartony i czekac... bede ten pokaz prawdopodobnie realizował na sylwestra 21/22 lecz na pewno dokupię materiał i będzie on bardziej "rozwinięty" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi