Bartosz 43 Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Późno bo późno, ale w końcu mogę pokazać Wam mój tegoroczny stuff. Każdy kto pamięta moje poprzednie, może być trochę zdziwiony. W sumie ja też jestem Niestety w tym roku dość późno zacząłem kompletować stuff i pierwsze zakupy zrobiłem dopiero na początku grudnia. W tym roku finanse na piro miałem okrojone, więc wyszło ile wyszło. Mimo wszystko jestem mega zadowolony z tego co mam. Tradycyjnie postawiłem na wyrzutnie bez zbędnych drobiazgów, plus dwie podobno kozackie fontanny No Limits, jeden wulkan z Komety i TP5. Zamówienia robiłem na piroart i artbron, Axiona kupiłem w Cerfie a fontanny No Limits w sklepie Piromaxa pod Warszawą. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Bartosz 2 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dużo ciekawych pozycji jak co roku stuff Bartosza z kostek których ciężko znaleźć u innych piromaniaków. Doceniam kreatywność a i przy okazji tradycja będzie podtrzymana, ale czy to mało no nie wiem moim zdaniem nie.. to aż 12 konkretnych kostek. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Fakt jak na ciebie to malutko ale za to wybrane najlepsze z najlepszych Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Dwunastu apostołów w wersji bez judasza. Przy takiej ilości kostek udało ci się skompletować wielu różnych importerów. Tradycja podtrzymana, odwiedziłeś forum przed tym wyjątkowym dniem i to się ceni. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi