hukoluk 0 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Jak w temacie czy,tylko u mnie w mieście była mgła czy u was też,bo widoczność była prawie zerowa Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Obawiałem się do samego końca . Jak wracaliśmy z tarnowa to wszędzie mgła, dojechaliśmy do domu i też lekka mgła ale na szczęście opadła w porę. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Była mgła przez całą noc na zachodnim Podkarpaciu, czyli jakieś 50 km od Tarnowa. Nie było widać piro innych ludzi, można było usłyszeć sam huk. Jak ktoś odpalał w odległości 200 metrów, to jeszcze było widać zarys efektu przy końcówce spalania się kul z rozprysków wyrzutni. W miarę ok było widać jak ktoś odpalał w odległości max 150 metrów od ciebie. 1 styczeń bez mgły z rana. [edit] Późnym popołudniem mgła, ale wieczorem trochę zmalała. Ogólnie jest lepiej niż w Sylwka. Cytuj
riczardeak 8 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Jadąc na trasie Pruszków-Bialystok. Porażka. Jednak w Białymstoku ani grama mgły idealne warunki do strzelania Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 2 Stycznia 2021 U mnie za Wolbromiem na szczęście nie było mgły na czas sylwestrowego strzelania A jak jechaliśmy przed policyjnymi obostrzeniami na dom z bloku w Trzebini to mgła jak śmietana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi