kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 prosze o pomoc nie wiem co wybrać :oops: czyplan A-kung fu-hades-lionplan B-voo doo-kung fuplan C-kung fu -lionprosze pomóżcie mi :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja nie wiem ty ciągle tylko prosisz o pomoc podobno znasz sie na wszystkim tak mówiłeś PLAN B !!Robi sie ankietę jak już .. eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Felix, daj sobie siana, ja bym ci radził plan A, jest Kung-Fu i 2 dobre wyrzutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja polecam plan B poniewaz sa fajne rakiety i w kung fu i rzymskie i pierdolki do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Plan B według mnie jest najlepszy. Będziesz miał fajne rakietki voo doo, które naprawdę mają jak na swoją wielkość ładne rozpryski. No i zestaw kung-fu do zabawy. Ja bym wybrał plan B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Plan b.Jest najlepszy , rakiety , pierdoły , zabawa do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Moim zdaniem to plan A dwie wyrzutnie... Kung Fu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gojat 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 oczywista sprawa że plan B dużo zabawy z kung-fu i voo doo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 bierz plan b kung fu jest tam masz dużo pierdół no i słynne voo-doo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Plan B Jest Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kameleon 1
prosze o pomoc nie wiem co wybrać :oops: czy
plan A
-kung fu
-hades
-lion
plan B
-voo doo
-kung fu
plan C
-kung fu