Kamil911 119 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Symbol: FT6 Nazwa: Funke Trueno No.6 Opis: Pudełko 10 szt emiterów dzwięku (lontowych) Zdjęcie: https://imgur.com/IiQ9UGn Film: Cena hurtowa: 34-40zł Moja opinia: Jakość wykonania idealna a huk nieziemski jak na tą chwilę to najmocniejszy emiter jaki odpalałem ten duży 6 gramowy Hiszpański cukierek posiada ogromną moc spodziewałem się tego po nim ale nie że aż takiej. ! Echo po wystrzale w zabudowaniach niesie się hen hen.. daleko śmiało mogę powiedzieć że są mocniejsze od Dum Bum 5g (wersja ze złotą czcionką) jedynie do czego mógłbym je porównać to Gorrila Bomb, bassu niestety ciężko się w nich doszukiwać. 1 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 6 Stycznia 2021 za***iście mocne są, ale bas jednak słaby, tp4 je przebija pod tym względem. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Godzinę temu, PiroMan25 napisał: za***iście mocne są, ale bas jednak słaby, tp4 je przebija pod tym względem. Tak pod względem basu zgodzę się. 43 minuty temu, Heniek Bocianowski napisał: taki huk bez siły w trueno no 6 i tb5 to można porównać do walnięcia kijem o blachę Nie przeginaj.. temat dotyczy emiteru dzwięku Funke Trueno No.6 jeżeli nie testowałeś go osobiście to nie powinieneś zabierać tak szerokiego głosu bo jest to wprowadzanie ludzi w bląd, możesz wyrazić swoją osobistą opinie na ten temat ale nie to co ty teraz wypisujesz za głupoty. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bardzo dobre petardy/emitery.Walą jak złe,plusem jest względne bezpieczeństwo bo nie ma żadnych zatyczek,gipsu tylko sam papier.Nie dostaniemy niczym "w łeb" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi