Kamil911 119 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Symbol: FD1 Nazwa: Blitzshläge Opis: Pudełko 10 szt emiterów dzwięku (lontowych) Zdjęcie: https://imgur.com/AUvHgoj Film: Cena hurtowa: 9-20 zł Moja opinia: Najsłabszy emiter dzwięku jaki odpalałem i jednocześnie najsłabszy ze stajni Dextrina mógłby konkurować z JC06 niczym tak naprawdę mnie nie zaskoczył pisk stanowczo za krótki flara słaba huk słaby tyle na ten temat + za ładne pudełko z ładną poligrafią oraz wlepke która znajduje się w środku opakowania THIS IS FOR THE PYROMANIACS. Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 26 Lutego 2022 kiedyś może były słabe ale w porównaniu z tym co teraz mamy na rynku są jakby rarytasem i czymś mocnym. Sam mam i polecam! Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 14 Lipca 2022 Oj tak Oskar ja też mam te małe mini bomb i tak samo dum bum mini. A co do dextrina i tych Blitzschlage to tylko do kolekcji chyba że po taniości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi