Moloch 148 Opublikowano 7 Grudnia 2021 10 minut temu, Grubbert napisał: Ale żwir Co oni zrobili z tą wyrzutnia... Silent dla piesków by nie srały Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 8 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 11:54, k4n4li4 napisał: Bierzmy wyrzutnie hukowe bo tak szybko odchodzą. Za rok pewnie nowości juz nie będzie z hukowych Cytuj
Floudy 1 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Co do silentów "Dragon Heads" to Napisaliśmy do pyromoravii odnośnie ich. Jeżeli ktoś nie ma tych wyrzutni co wypisane są na dole to niech nie ma obaw co do tej wyrzutni :d Wyrzutnie Silent to: September, November, Januar, Year {tylko 4 silenty - reszta jest dalej taka jaka była :)} Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2021 11 minut temu, Floudy napisał: Co do silentów "Dragon Heads" to Napisaliśmy do pyromoravii odnośnie ich. Jeżeli ktoś nie ma tych wyrzutni co wypisane są na dole to niech nie ma obaw co do tej wyrzutni :d Wyrzutnie Silent to: September, November, Januar, Year {tylko 4 silenty - reszta jest dalej taka jaka była :)} ciekawe czy to błąd czy zamierzone Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 Przyszedł mystery box z Etny Miały być silenty dla piesków ale okazało sie, że nie mają więc zaproponowali, że sami coś wbiorą i dołożą strzałów Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 10 minut temu, Grubbert napisał: Zapach samochodowy Dum-Bum ? Teraz, Moloch napisał: O zapachu wypalonego prochu? też się zdziwiłem, że zapach samochodowy ale jeszcze nie sztachałem to nie wiem jaki zapach Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 14 Grudnia 2021 10 minut temu, Grubbert napisał: Zapach samochodowy Dum-Bum ? Ja też takowy posiadam, Dum-Bum pachnie perfumami Armani Si, czyli typowo damski zapach Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Kurnia ten dreaming somsiad to masz taki sam jak ja, też dostałem go z ins jako zamiennik :DD Ciekawe co on pokaże, efekty nie powinny wysoko lecieć bo ta kostka jest niższa niż standardowe 30mm, power boxa to do passata wstaw chip tuning :DD Ale ten zapach dumbum jest hmm... ciekawe czy serio pachnie jak wypalone petardy albo dym po rakietach a może to wunderbaum tylko w postaci dumbuma :DDD Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 15 minut temu, mantis napisał: Kropka nad " i " rakietami zombie. 14 minut temu, Piro Wiesław Miro napisał: O k**wa To jest cały karton zombie invasion? to tylko 5 paczek Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Karton nie zapleśniał od tej wilgoci? Czy te akurat suche? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 minutę temu, Piro Wiesław Miro napisał: Karton nie zapleśniał od tej wilgoci? Czy te akurat suche? wyglądają ok ale to nie z ph muszę obejrzeć dokładniej później Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) To z Gorzowa i rok leżały w szklarni więc suchutkie;) Chyba zamówię trzeci karton:P Edytowane 22 Grudnia 2021 przez AdrianoGKW Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 minuty temu, AdrianoGKW napisał: To z Gorzowa i rok leżały w szklarni więc suchutkie;) Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 z ins miało być jw408 ale nie mieli to im napisałem by wsadzili byle co aby tylko strzały i kaliber się zgadzały... wsadzili to coś od funke... niby cenowo podobnie ale jednak tylko 20mm i na filmach d*py nie urywa w tamtym roku zarobiłem na acabach to w tym roku musieli sobie odbić Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Godzinę temu, k4n4li4 napisał: z ins miało być jw408 ale nie mieli to im napisałem by wsadzili byle co aby tylko strzały i kaliber się zgadzały... wsadzili to coś od funke... niby cenowo podobnie ale jednak tylko 20mm i na filmach d*py nie urywa w tamtym roku zarobiłem na acabach to w tym roku musieli sobie odbić Ciekawie wygląda ta wyrzutnia od funke co Ty gadasz. Taka inna niż wszystkie. Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 minuty temu, Moloch napisał: Ciekawie wygląda ta wyrzutnia od funke co Ty gadasz. Taka inna niż wszystkie. no nie wiem okaże się ale porównując do jw408... Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 22 Grudnia 2021 13 minut temu, k4n4li4 napisał: no nie wiem okaże się ale porównując do jw408... Cracling to cracling Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Choćby nie wiem jak te 20mm było stuningowane to chyba do JW408 nawet się nie zbliży trochę nieładnie tym bardziej że prosiłeś aby dali ten sam kaliber. Miejmy nadzieję że Zombie pokażą klasę, ale trza je dać do ryżu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi