Mitaś 4 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 O Panie ale konkret arsenał! Same rewelacyjne wyrzutnie. Bardzo mi się podoba. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Całość prezentuje się imponująco. Bez dominacji jednego importera, chociaż na pierwszy rzut oka najwięcej Piromaxa, Pyromoravia i Klaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ale mi się nie chce mojego towaru tak ustawiać Ładnie się to to prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Z godzinę ustawiałem tak by wszystko w kadrze zmieścić bo magazynek mały Niestety na sam koniec zorientowałem się, że godny poszedł na sam dół a jutro będę odpalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Pięknie prezentuje się całość. Kolejny rok trzymasz bardzo wysoki poziom ,razem z mrocznym "egzekwo" prowadzicie w kategorii 21/22 Miłej zabawy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ale smosiedzie piękna ścianka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbenntl 9 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Normalnie jakaś moda w tym roku na bogate ścianki Kurczę, jest na czym oko zawiesić, ale te Zombie Invasion i ich ilość, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ale pięknie wygląda cały zestaw. Większość sprawdzonych wyrzutni. Tak zapytam... A po co Ci tyle takich samych opakowań rakiet? Są takie dobre czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 19 minut temu, damian7878 napisał: Ale pięknie wygląda cały zestaw. Większość sprawdzonych wyrzutni. Tak zapytam... A po co Ci tyle takich samych opakowań rakiet? Są takie dobre czy co? czy dobre to się przekonam, odpalę ze dwie paczki reszta na nastepny rok chyba zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 13 minut temu, k4n4li4 napisał: czy dobre to się przekonam, odpalę ze dwie paczki reszta na nastepny rok chyba zostanie Stragan i przyczepa już przygotowana ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 38 minut temu, AdrianoGKW napisał: Stragan i przyczepa już przygotowana ^^ na hasło forumfajerwerki dostaniesz rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ładna ścianka :), konkretny towar bez gruzu . Tylko życzyć udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro Wiesław Miro 58 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Co tu dużo mistrzu pisać... Jest moc Jeden z najlepszych stuffów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Konkretnie z kostkami i fajne rakietki. Sylwester marzeń dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jak przystało na KANALIĘ tą " mendę i wrzoda na zdrowym organizmie narodu" to stuff sweetaśnie wygląda z Godnymi na czele. Nagraj Januszową YHW100c bo nie będę wiedział co straciłem sprzedając;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi