Skocz do zawartości

[Mroczny] Takie tam... V4 2021/2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest moc. Ile ty tego w styczniu już miałeś :D Pogrom 

Ilość rarytasów też robi wrażenie. Kozak. Nie chcesz sprzedać czegoś z tego? Jakiś Scremów 10s albo tych gorilla bomb :D

Baracuda to robi przede wszystkim wrażenie tym jak wygląda. Jest jakoś dziwnie za ciężka, i wydaje się znacznie większa od innych kostek 50mm. Jak bym miał miejsce, to bym sobie postawił gdzieś na pamiątkę.

Z tych screamów to planujesz jakiś projekt? I powiedz mi co to są za rakietki w tym kartonie.

Czekam na więcej. Zakładam że będzie jeszcze z 3 razy więcej towaru. 

Opublikowano (edytowane)

W kartonach so jokery 2 i Big :D Dojdzie jeszcze kilka rzeczy ale nie wiem jakich xd

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano
W dniu 18.05.2021 o 14:17, Mroczny napisał:

Barracuda nie dość, że na promce to jeszcze kod z punktów lojalnościowych siadł... odpali się przed 00 xd

No i gites, mnie korci kupić jakieś 50mm ale potem znowu będę żałował :D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kurła dawno nic nie wstawiałem to czas to zmienić, zamówiłem ostatnio kilka rzeczy :DD

Trochę rakiet i kostek, ponowiłem retorno 100 bo cały czas mam w głowie te świetne saluty z wirami do tego giganty z funke mają niezły efekt jak na 38mm z powodzeniem mogą konkurować z 50mm, najciekawszy jednak jestem tych 50mm od startrade, trochę ryzyko zamawiać dwie sztuki nie mając pojęcia jak to strzela ale jestem dobrej myśli po filmach na yt :DD 

YyPRH0X.jpg

n7r9R43.jpg

BtFg9BT.jpg

3gkUHF8.jpg

Opublikowano

Widzę promka w Pyro Market była grana :)
38 funke podobno są kozackie i mają finał z salutów :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Moloch napisał:

Widzę promka w Pyro Market była grana :)
38 funke podobno są kozackie i mają finał z salutów :)

Oczywiście że, promka była grana bo jest niezła za 120zł można wyrwać wyrzutnie które biją większość 50mm, te saluty są mocne zdecydowanie czuć różnice między nimi a standardowym 30mm na blokach robi to robotę w tamtym roku odpalałem gigante palms i dała niezłe show może filmik wstawię jak będę miał trochę czasu :x

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano

Rok temu polowałem na setkę Retorno bezskutecznie. Przez chwilę było, ale drogie, bo za 450 PLN. Promki na to nie dali i w końcu zostało wykupione. Farciarz, że wyrwałeś.

Co do wyrzutni Gigante, przynajmniej na nagraniach prezentują się mocarnie. 

• Like 1
Opublikowano

Mroczny jak coś wrzuci to klekajcie narody, zacna aktualizacja somsiedzie!

• Like 1
Opublikowano

No nie... wyprzedziłeś moje zamiary Mroczny hahah

Te 2" od Startrade to już mi chodzą po głowie od chyba roku jak nie dłużej. Mam na nie ochote!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kolejna mała paka z rakietami + skrzynia z petardami jako wygrana w konkursie Fajerwerkishop :DD no i plus ten armybox bo prawie o nim zapomniałem xd

8IQIqt7.jpg

xELc83C.jpg

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano

A ten znowu poleciał ?

Mocny zestaw sie szykuje, te rakietki funke 1e z prawej to nowinka tegoroczna ?

Opublikowano
W dniu 28.10.2021 o 16:05, mantis napisał:

Rok temu polowałem na setkę Retorno bezskutecznie. Przez chwilę było, ale drogie, bo za 450 PLN. Promki na to nie dali i w końcu zostało wykupione. Farciarz, że wyrwałeś.

Co do wyrzutni Gigante, przynajmniej na nagraniach prezentują się mocarnie. 

Mantis serio⁉️ Na pol-expance była chyba przez 3-4 miechy na początku roku, fakt za 450zł. Na czarny piątek była za 299zł w pirohicie, nawet na forum w zakładce sklepy internetowe była informacja :|

Opublikowano
3 godziny temu, alekfajerwerki napisał:

A ten znowu poleciał ?

Mocny zestaw sie szykuje, te rakietki funke 1e z prawej to nowinka tegoroczna ?

Tak te rakietki to nowości i z ciekawości chciałem coś innego do zabawy kupić niż jak zwykle jakieś perfecty albo inne cuda :D

Opublikowano

Paka z INS, na 6 kostek dwie się zgadzają [Dreaming i starbox] reszta inna, o tyle dobrze, że te co dali nawet mają ładne efekty

1S9tYNY.jpg

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, Mroczny napisał:

Paka z INS, na 6 kostek dwie się zgadzają [Dreaming i starbox] reszta inna, o tyle dobrze, że te co dali nawet mają ładne efekty

1S9tYNY.jpg

INS to porażka, co tam się odwala to głowa mała.

Opublikowano

Army Box przyciąga uwagę etykietą i multikalibrem 30/48 mm. Przejście na wyższy kaliber wyraźnie widoczne na nagraniu.

Concorde klasyk nad klasykami, odkąd pamiętam był w katalogu Jorge. Crown Sensation od Gaoo/KasakExtreme dostałeś z losu, akurat trafiłeś na coś z długo utrzymującym się efektem na niebie, warte zobaczenia.

INS = Inne Niż Składane (Zamówienie)

Daj znać po Sylwku jak wypadły funkowskie rakiety, wliczając te kuliste.

Opublikowano

INS cały czas jak widać trzyma wysoką formę ? Aż z ciekawości podjadę tam w tygodniu i zobaczę co ciekawego mają na półkach,jak coś będzie sensownego to może dadzą po cenie internetowej, przynajmniej będę miał pewność co kupuję ?

Opublikowano

Ten INS to sklep widmo, na stronie wszystko fajnie pięknie, a jak przychodzi paczka to zupełnie co innego ... 

Ale aktualizacja zacna, zapewne do " zabawy ''

Opublikowano

Psioczycie na ten INS a ceny chociaż mają dobre i dreszczyk emocji przy zamawianiu :)

Opublikowano
10 godzin temu, Moloch napisał:

Psioczycie na ten INS a ceny chociaż mają dobre i dreszczyk emocji przy zamawianiu :)

ja nie psioczę bo nigdy nie miałem z nimi problemów :D

Opublikowano

Ja tak samo złego słowa o INS powiedzieć nie mogę, już sporo zamówień tam zrobiłem i to w sumie pierwszy raz taki :DD Ale nie narzekam bo dali fajne zamienniki

Opublikowano
28 minut temu, Mroczny napisał:

Ja tak samo złego słowa o INS powiedzieć nie mogę, już sporo zamówień tam zrobiłem i to w sumie pierwszy raz taki :DD Ale nie narzekam bo dali fajne zamienniki

Informowali Cię że nie ma produktów i dadzą zamienniki czy wolna amerykanka?? ?

Opublikowano
16 minut temu, Grubbert napisał:

Informowali Cię że nie ma produktów i dadzą zamienniki czy wolna amerykanka?? ?

Sam napisałem podczas składania zamówienia, że mogą dać zamienniki :)

Opublikowano

Czyli byłeś przygotowany na ewentualne problemy :) To zmienia postać rzeczy.

Opublikowano
6 godzin temu, Mroczny napisał:

Sam napisałem podczas składania zamówienia, że mogą dać zamienniki :)

To zmienia postać rzeczy ;) ja 2x zamawiałem i 2x podmianka... jeszcze jak zadzwoniłem  do nich to stwierdzili że nigdy takich produktów nie mieli na sklepie co przyszly xD