Mroczny 163 Autor Opublikowano 24 Listopada 2021 Kolejna mała aktualizacja, jedna z ostatnich. Fota całości wleci jakoś 30 grudnia bo znajomy też jakieś kosteczki przywiezie i zbudujemy murek z wyrzutni :DD 1 Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 24 Listopada 2021 Tutaj to jest dopiero zbiór! Aż się oko cieszy jak się tyle tego widzi, a portfel się otwiera i prosi o wydanie kolejnych pieniędzy na wyrzutnie 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2021 No to ten tego... ok paczka od sklepzpetardami i funke store 2 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Grudnia 2021 15 minut temu, Mroczny napisał: No to ten tego... ok paczka od sklepzpetardami i funke store Tu nie ma co komentować nawet Twojego stuffu tu trzeba odpalać 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2021 20 minut temu, Mroczny napisał: No to ten tego... ok paczka od sklepzpetardami i funke store Nie kuś somsiad bo i ja coś kupię 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Ten kolega co Mrocznym się zowie, zawsze musi mieć coś od Funke, w końcu mieszka w wyobrażonej krainie zwanej Magazynem Funke. Może jakaś gra komputerowa doda sobie taką lokację z fajerwerkami, skąd będzie można brać piro i naparzać nimi w NPC? Tym razem fontanny Riesen, w dodatku wersja 4-ta. Życzę Ci, aby trafiła się sztuka z mocno dosypanym prochem od Chińczyka, a wtedy ochów i achów będzie co niemiara. Hot Starsów świadkiem byłem, dali go kilkanaście lat temu do Intermarche, kupił sąsiad. JW90 była u mnie samonagrodą za zdanie prawa jazdy, a ponieważ odpalałem ją blisko domu, to poczułem jak jej moc rezonowała po szybach okien. 1 Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Mroczny jak co roku nie zawodzi konkretne stuff, konkretne kostki! Jestem ciekawy jak wypadnie ci JW4001 sam na nią miałem ochotę 1 Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Tasmanian devil nowy czy stary. Podobno nowego ulepszyli. Kosteczki sztos 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 W dniu 8.12.2021 o 20:02, sokolowskidawid napisał: Tasmanian devil nowy czy stary. Podobno nowego ulepszyli. Kosteczki sztos Nowy, też jestem ciekaw jak wypadnie, chociaż co by nie było to i tak najlepsze z tej kostki są wiry a ich raczej osłabić się nie da Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2021 Do mnie też przyjechała mała paczka z PiroArt, kupowałem na blackfrajer ale zapomniałem odpakować, jak pogoda będzie dobra to poleci w tym roku a jak będzie tragedia jak rok temu to zostanie do przyszłego sylwestra Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Kozacki kompocik Będziesz trzymał tak długo jak kompoty z funke???? 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2021 19 minut temu, k4n4li4 napisał: Kozacki kompocik Będziesz trzymał tak długo jak kompoty z funke???? No mówię jak pogoda będzie zła to nie odpalę bo mi szkoda, rok temu giganta z funke odpalałem to praktycznie zero efektu było przez mgle xd Dlatego superbaut leży od tamtego roku, liczę jednak na to, że dopisze pogoda w tym roku bo juz powoli nie mam jak przejść w garażu xd Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2021 No i po co mi to pokazałeś? Właśnie kupiłem tego kompota xDD Z jakiej on jest partii? 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 12 Grudnia 2021 1 godzinę temu, mpiwowski napisał: No i po co mi to pokazałeś? Właśnie kupiłem tego kompota xDD Z jakiej on jest partii? Z Koalicji Obywatelskiej, z PiSu już wyprzedany, KORWiN to taki biały kruk F4 na F2, tylko na rynek niemiecki i Grenlandię 2 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Panie co mi tu Pan bajerujesz, już wszystko jasne, rok 2020. Po symbolu widać Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 12 Grudnia 2021 11 minut temu, mpiwowski napisał: Panie co mi tu Pan bajerujesz, już wszystko jasne, rok 2020. Po symbolu widać chyba Ci się z Hołownią i Polska2050 powaliło 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 13 Grudnia 2021 12 godzin temu, Mroczny napisał: Do mnie też przyjechała mała paczka z PiroArt, kupowałem na blackfrajer ale zapomniałem odpakować, jak pogoda będzie dobra to poleci w tym roku a jak będzie tragedia jak rok temu to zostanie do przyszłego sylwestra Też chcę! 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Idealny stuff. Ilość idąca w parze z jakością a oprócz tego ogromna różnorodność. Rewelacja 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Ostatnie zakupy na ten rok, 30 grudnia wstawię foto całości :DD Edytowane 20 Grudnia 2021 przez Mroczny Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Dorzuciłeś do pieca pięknie Jak co roku będzie ściana konkretów. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Kurła mam jednak nadzieję, że trafiłem starą wersję tego aeroshow z crossettami i salutami a nie tą nową :< Edytowane 20 Grudnia 2021 przez Mroczny Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Grudnia 2021 10 godzin temu, Mroczny napisał: Kurła mam jednak nadzieję, że trafiłem starą wersję tego aeroshow z crossettami i salutami a nie tą nową :< W 2018 jeszcze filmy pokazują starą wersję, faktycznie ta stara fajniejsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi