Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ja to ustawisz wszystko do zdjęcia zbiorczego, to jest prze kot Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 30 Grudnia 2021 O jebaniutki solidny zestaw, będziesz miał co robić . Masa dobrych kostek, Tomaszek, Funke . Niebo zapłonie, żeby tylko pogoda dopisała . Miłej zabawy życzę Pozdro Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Miało być w tym roku skromnie. Kończy się jak zwykle xD Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Super zestaw, dużo potężnych kostek oj bedzie w czym wybierać kurczce scream schells bede musial kupic tez do mojej kolekcji bo super moździerz. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Tak dokładałeś i dokładałeś somsiad a na jednym zdjęciu tak mało się wydjae 9/10 bo nie ma blastów!! Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Mroczny załatwiłbyś te pierwsze rakiety od lewej Nigdy takich nie miałem a postrzelałbym Co roku doyebane do pieca zdrowo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi