Martino30 22 Autor Opublikowano 16 Października 2021 Dzisiejsze łowy w sklepie stacjonarnym W Pirohicie w Pile 1 Cytuj
Martino30 22 Autor Opublikowano 16 Października 2021 koszt? s10s 100 , acab 50 , nitrate 25 ,signalos 35, jcwt 40, nebel 40, ps3 23, delova 33 1 Cytuj
wapster 0 Opublikowano 16 Października 2021 Ciężko w jednym napisać? @Cynamonyt @Martino30 Bo będę usuwał i karcił! Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ilość tych emiterów zadziwia. Wyrzutnie zrobią robotę. Pozdro 1 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Bardzo duży zapas mocnych petard, bardzo dobre baterie, fajnie że postawiłeś na 2" nowość od Jorga, mam nadzieje, że się spisze. Bardzo dobry stuff. 1 Cytuj
Martino30 22 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zakupione dziś w kauflandzie ostatnie sztuki. KING STAR ma więcej nec niż rok temu miał 67,8g a teraz 69g I tak sie prezentuje mój zestaw sylwestrowy będzie gorąco będzie zabawa Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ooo kurcze widać że nie bawisz się w pierdoly tylko same konkrety. Super stuffik. Ciekawi mnie ta nowosc od jorge moze nie taka nowosc ale wyszła dopiero w tym roku ta gruba berta. Szczealiwefo nowego roku i jak najlepszej pogody Cytuj
Martino30 22 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 Dosiego Roku i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2022 Wszystkim z forum i udanej zabawy bez pourywanych palców Cytuj
Martino30 22 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2022 Więc tak rakieta king star słaba efekt konski ogon jakiś pażdzierz sie trafił zaś rakietki szelkowe byłem zaskoczony waliły konkretnie jak dobre 2" szelki triplexa STARE . Fontanna Popcorn na moja korzyść zamist jak na produkcie 40sek trwała az 90 sek efekt powtarzający sie z dużą ilościa kraclingu , fontanna no limits rozjeba... system odpaliłem wsszystkie 6 sztuk połączone razem była miazga coś pięknego jedna kula craclingu w pewnym momencie było chyba z 10 m poszedł cracling jak się pozniej okazało jedna była wadliwa i poprostu ją wypluło na samym początku. Co sądze na temat kostek : TB98 od tropica myślałem że będzie coś lepszego po kal 38mm zawiodłem sie również na TB19 jakoś mało craclingu bardzo mało pare lat wstecz była o wiele lepsza, Co do SHARK cake 1 i 2 poprostu miazga huk przepoteżny ACAB przy nich był słaby . NOWOSĆ od jorge gruba berta jak na kal 38mm mnie nie porwała efekty jak w kostce 30 mm małe i znikome ilości cracklingu typowo januszowa kostka Brocade War 49 strzałowa od klaska jedne wielkie rozłozyste piękne brokatowe korony w dwóch kolorach piękna i ten finał miód malina WZÓR I GODNY od funke najlepsze w swoim rodzaju poprostu miazga wzór powolna strzelajaca po dwa strzały i na zmiane z titanium salute zaś godny strzelała szybko i bardzo nisko nie polecam na blokach pociski wybuchały na wysokości 5 piętra czuć było moc efektów. Fireball od piromaxa którą każdy zna piekne brokatowe korony z ogonem iskier trzyma poziom i huk Myślałem ze MEGA od srpyro coś pokaże jednak jak mówil Machony efekty skromne tylko tyle ze była głóśna i finał miała w miare duży z cracklingiem czy bym wział drugi raz napewo nie i nie za ta kwote gdzie teraz chodzą nawet po 350 czy po 300 o wiele za duzo. Co do Zombi party z niej poprostu nie strzelalem zostawiłem sobie jako rarytas gdyż może juz jej nie byćbyła testowana przez wielu i nowa partia jest lepsza od wczesniejszych więc zostaje na półce na lepsze czasy bo niewaidomo czy wogóle będzie jeszcze w sprzedaży. Z petard nie strzelałem za duży sentyment może kiedyś się sprzeda gdy nię bedzie już wogole w obiegu takich petard wtedy pomyśle nad sprzedaża jak będą astronomiczne kwoty za nie. Więc to tyle w temacie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2022 i do zobaczenia wkrótce pozdro pirowariaty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi