endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2021 Ale dużo sajlentów ulala jestem bardzo ciekawy jak to bedzie strzelac w kupie Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 19 Listopada 2021 Stuff 2021/2022 - zdjęcie całości Pozostaje odliczać dni do Sylwestra 2 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Listopada 2021 Ale to ciekawie wygląda, najbardziej interesuje mnie efekt tych \l/ z tropica happy puppy :DD Wolf mega pozytywna kostka, dwie sztuki na sto procent rozbawią publiczność. Dymne kostki z triplexa odpalasz przez system prawda? Czy masz zamiar zrobić z nimi jakiś dzienny pokaz czy tak tylko do przetestowania? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Listopada 2021 4 minuty temu, Mroczny napisał: Ale to ciekawie wygląda, najbardziej interesuje mnie efekt tych \l/ z tropica happy puppy :DD Wolf mega pozytywna kostka, dwie sztuki na sto procent rozbawią publiczność. Dymne kostki z triplexa odpalasz przez system prawda? Czy masz zamiar zrobić z nimi jakiś dzienny pokaz czy tak tylko do przetestowania? Wszystkie Happy Puppy są mega mega dobre. Także polecam. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 19 Listopada 2021 2 godziny temu, Mroczny napisał: Dymne kostki z triplexa odpalasz przez system prawda? Mają elektryczne zapały, a nie ma w nich tradycyjnych lontów, także wyboru nie pozostawiają. 2 godziny temu, Mroczny napisał: Czy masz zamiar zrobić z nimi jakiś dzienny pokaz czy tak tylko do przetestowania? Ten rok bez większego pokazu dziennego z trybunami widzów, przynajmniej taki plan. Poprzedni sylwek na salutach miał sens, aby zrobić go o słońcu. Odpalę pewnie po kolei, żeby się kolory nie zmieszały. Widownia jeśli już, to będzie na spontanie organizowana, bo nie wiadomo kto będzie w pracy, a kto luzem w godzinach popołudniowych. Szkoda też robić szum dla trzech wyrzutni, chociaż z drugiej strony są to wyrzutnie dymne, dobrze jakby ktoś jeszcze zobaczył takie unikaty. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 20 Listopada 2021 Z sielntów też idzie strzelić coś ciekawego innego niż większość amatorskich pokazów opierających się głównie na '' normalnych'' wyrzutniach . Cholernie jestem ciekaw jak wypadnie Lutra, sam ją miałem przez chwile w planach lub z serii tropic pro 36/551 . Tak swoją drogą, to mógłbyś dokupić jakąś '' głośniejszą '' kostkę bo ten silnet night i pro 6 trochę dziwnie wygląda przy tych reszcie xD Mimo wszystko stuff mi sie podoba, masz swój gust i to się liczy Pozdro 1 Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 Wstępne plany co zrobić w sylwestra są. Pokaz dzienny 14:00 JW805 Wolf (Jorge) gwizdy układ "I" (1x) JW635 Rapa Nui (Jorge) crackling układ FAN (1x) przeniesiona na północ wyrzutnia dymna zielona (Tropic) wyrzutnia dymna niebieska (Tropic) wyrzutnia dymna czerwona (Tropic) Pokaz nocny (główny) 18:00 # Pierwsza część - tutaj nie chcę się rozdrabniać, rzeczy idą od najmniejszych do największych, w którymś momencie 3x stroboskopy na patykach w różnych miejscach. # Druga część w nocnym pokazie pójdą Happy Puppy w kolejności: Black Puppy (komety) Orange Puppy (kolorowe komety) Grey Puppy (komety z craclingiem) # Trzecia cześć. Ma ktoś pomysł w jakiej kolejności odpalić 4 ostatnie kostki, czy tak będzie dobrze? PXB3806 Lutra (Piromax) PXB3932 Velpus (Piromax) TXB378 Silent Night (Triplex) PX-PRO-6 kątówka (Piromax) Północne strzelanie 24:00 3x stroboskopy te słabsze na patykach ustawione w różnych miejscach + po wypaleniu strobo pójdzie JW635 Rapa Nui 3 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 7 Grudnia 2021 JW635 w ciągu dnia?? Co do Trzeciej części i kolejności myślę że ewentualne zmiany możesz zrobić na pozycji 2/3 to już jak Ci tam osobiście pasuje. Będziesz odpalał z systemu czy jak? Plan napisany bardzo czytelnie i przejrzyście. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 22 minuty temu, Grubbert napisał: JW635 w ciągu dnia?? Jedna w dzień, a druga w nocy. Pomysł nikczemny, ale nie chcę ich odpalać jedna po drugiej w nocy, a mam dwie i to kupione po taniości. Jeśli jeszcze ktoś stwierdzi, że to marnowanie efektu, to będę musiał się wycofać z pomysłu i zostawić sobie jedną na północ. 22 minuty temu, Grubbert napisał: Co do Trzeciej części i kolejności myślę że ewentualne zmiany możesz zrobić na pozycji 2/3 to już jak Ci tam osobiście pasuje. Też mi się wydaję, że ta zmiana mogłaby wpłynąć na plus. Może ktoś jeszcze się wypowie? 22 minuty temu, Grubbert napisał: Będziesz odpalał z systemu czy jak? Tylko wyrzutnie dymne systemem w ciągu dnia. Na nocnym pokazie zależy mi na szybkości odpalania bez potknięć i zbytniego komplikowania. Może coś więcej użyję systemu za rok na nocnym pokazie. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Myślę Mantis że szkoda tej wyrzutni na dzień. Tym bardziej że na 24:00 nie ma nic co poleci w niebo. Odpal sobie o północy i będzie lux 1 Cytuj
MmikiM 25 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zamień 18 z 24, ew. na 23. Będzie to swoista cisza przed burzą Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ten dzienny pokaz moze wbrew pozorom byc bardzo ciekawy. Cytuj
Pelson 4 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Z wielką chęcią obejrzę filmik z tego cichego pokazu! Także mam nadzieję, że będzie nagrywane i szybko wrzucone. Coś oryginalnego i trochę pokaże nam czy takie ciche pokazy mają przyszłość. Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Stuff słodyczowy 2021 Wiejskie Ziemniaczki - naturalne z polskiej wsi - smak wędzonka - The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o. Coca Cola 0.85 l - Orange Vanilla (Zero Cukru) Coca Cola 0.85 l - Cherry Taste Coca Cola 0.85 l - Lime Coca Cola 0.85 l - Lime Taste Kola na promce przy zakupie 2 sztuk, za jedną wychodzi wtedy 3,12 PLN. Normalnie jest za 4,15 PLN. Zwykle nie kupuję takich rzeczy, czasami tylko na sylwka. ~ Carrefour 1 Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Teraz, Grubbert napisał: "Zero cukru" to coś w rodzaju cichych fajerwerków ? Słodycze można potraktować jako ciche fajerwerki ; ) Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 godzinę temu, mantis napisał: Stuff słodyczowy 2021 Wiejskie Ziemniaczki - naturalne z polskiej wsi - smak wędzonka - The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o. Coca Cola 0.85 l - Orange Vanilla (Zero Cukru) Coca Cola 0.85 l - Cherry Taste Coca Cola 0.85 l - Lime Coca Cola 0.85 l - Lime Taste Kola na promce przy zakupie 2 sztuk, za jedną wychodzi wtedy 3,12 PLN. Normalnie jest za 4,15 PLN. Normalnie nie kupuję takich rzeczy, czasami tylko na sylwka. ~ Carrefour u mnie na sylwka jest idą jeszcze do mnie nachosy z crunchysnack zakupione na obecnej promce które są mega Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: u mnie na sylwka jest idą jeszcze do mnie nachosy z crunchysnack zakupione na obecnej promce które są mega O proszę słodyczowe mystery boxy. Są takie między innymi na scrummy.pl. Nawet chciałem kiedyś zamawiać jakieś egzotyki stamtąd, bo mają szeroki asortyment. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Godzinę temu, mantis napisał: O proszę słodyczowe mystery boxy. Są takie między innymi na scrummy.pl. Nawet chciałem kiedyś zamawiać jakieś egzotyki stamtąd, bo mają szeroki asortyment. no właśnie ze scrummy wziąlem, z dwa lata temu miałem jakiegoś boxa i był spoko Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Mega ciekawy pomysł, na pokaz z samych silentów. Ale na pewno fajnie wyjdzie. Dobrze że jest Silent xd Night od Triplexa. Bo wypada żeby jednak trochę huku w sylwestra było Pozdro Mantis Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 [VIDEO] Wyrzutnie dzienne dymne firmy Triplex z pokazu dziennego Cytuj
Piter221 7 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tyle lat już się w to bawię a wyrzutni Wolf scream (tego efektu) nigdy nie widziałem, za rok ją biorę Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Świetny stuff, tematycznie oraz z klasą. Pokaz też naprawdę bajka. Ja już pożegnałem się z małymi wyrzutniami w tym roku, jest to zupełnie bez sensu kupowanie małych kostek, lepiej mniej a większe. Dałeś mi świetny pomysł na finałową wyrzutnie, która jest u Ciebie jako ostatnia PX-PRO 6. Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku . Edytowane 2 Stycznia 2022 przez mateo1992 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi