velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Okazja: Przyjazd świątecznego konwoju Coca-ColiCzas: 9.XII.2007 rok, godzina 19,30Miejsce: Lublin, Plac ZamkowyOpis: Pokaz ten zorganizowała firma SUREX. Przed pokazem podszedłem do jednego z pytaniem o wielkość największego strzelanego ładunku. Zamurowało mnie gdy usłyszałem odpowiedź 7". Efekt dwóch 7" szelek można zobaczyć od minuty 4,26 na filmie. W pokazie zabrakło mi mniejszych wyrzutni oraz sekwencji wachlarzowych. Były same spore szelki. Można było obejrzeć bardzo ładne piwonie, efekt brokatu czy golden willow który utrzymywał się w powietrzu przez bardzo długi okres czasu. Piękne zakończenie. Muzyka nie najlepiej pasowała do fajerwerków, ale tak sobie zażyczył organizator. Czas pokazu mógłby być trochę dłuższy, ale nie było źle - około 4,30 minuty.Ocena: 8+/10Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pokaz nawet niezły. Firma Surex nigdy nie zawodzi.Podobały mi się złote wierzby dość długo opadające, które były na początku.Cały czas strzelano szelkami i to nawet dużymi. Brakowało mi w tym pokazieżywszych kolorów i momentami miałem wrażenie, że przerwy między wybuchamisą zbyt długie i że nic na tym niebie się nie dzieje.A co do tych szelek 7" to myślałem, że zrobią większe wrażenie. Finał bardzo porządny z pięknymi złotymi koronami.Ocena - 7,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Efekt nawet nawet ale jak poprzednik wspomnial brak tutaj roznych kolorow prawie caly czas byly te same kolory A zakonczenie bylo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kolejny przepiękny pokaz. Jednak te pokazy z okazji Przyjazdu świątecznego konwoju Coca-Coli są niesamowite. Ponownie strzelano tylko samymi szelkami. Co do efektów tych szelek to były nawet niezłe, ale nie przebiły pokazu w Warszawie. Brawa dla Firmy SUREX ponownie się postarali Co do tych szelek 7" to mi się wydaje, że one poleciały na samym końcu a nie tak jak mówisz były cylindrycznymi szelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Widziałem trzy 7"moździerze i były właśnie trzy takie efekty więc to był ten efekt o którym mówiłem Na sam koniec poleciało sześć ładunków. Co do pokazu to był on sterowany radiowo - imponująco to wyglądało :grin: I jeszcze zdjęcie przedstawiające moździerze ( lepiej będzie widać po rozjaśnieniu monitorów - ciemno było kiedy je robiłem :razz: )http://img404.imageshack.us/img404/1893/dsc01788jk5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pokaz niezbyt mi się zpodobał muza do pokazu jest w sam raz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pokaz niezły, Surex standardowo nie zawiódł i zrobił bardzo ładny pokaz.Jak widać postawiono na szelki, które dawały bardzo ładne efekty - było sporo chryzantem i innych efektów, ale moim zdaniem szelki o kalibrze 7" były po prostu dobre - jako tako nie były one świetne, taka Pagoda 8" według mnie ma znacznie ładniejszy efekt. No i zabrakło mi wyrzutni typowo pokazowych, tworzących na przykład bukiet...Ocena: 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AEQUS ACHTUNG 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 SUPER pokaz surex wymiata : pzdr. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi