Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 20 Lipca 2021 Pan Mariusz jak zwykle rzuca wyborne sugestie. Wiedza połączona z doświadczeniem wypie%$#ania petard z okna Takiego specjalisty ze świecą szukać. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 21 Lipca 2021 4 godziny temu, Piro Wiesław Miro napisał: Pan Mariusz jak zwykle rzuca wyborne sugestie. Wiedza połączona z doświadczeniem wypie%$#ania petard z okna Takiego specjalisty ze świecą szukać. Pozwolę sobie dodać szczegółów. Z 7 piętra na odległość 70 metrów. Bass jest porównywalny do petard profesjonalnych na CE4. 1 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 29 Października 2021 Dłuższy czas była cisza w temacie, więc przyszła pora na mały update Zamawiane jakiś czas temu, jeszcze po '' normalnych '' cenach . Mam jeszcze jedno zamówionko z kilkoma kostkami . Przy odrobinie czasu wolnego trzeba będzie wyjąć z kartonów do fotki . Niestety nie obyło się bez pomyłek . Zamiast Pandy miała był Formula, a zamiast Hyper Cannon - Devil Scream . Ze względu na ich brak przy składaniu zamowienia jest jak jest ... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Października 2021 Co to za jakiś Rattle Bang armata miecz demon wąż? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 29 Października 2021 3 godziny temu, mantis napisał: Co to za jakiś Rattle Bang armata miecz demon wąż? Taki mały singleshot 48mm Tak wiem, film importera to film importera... , ale ciekawie sie prezentuje, więc czemu by nie przetestować 1 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) <Chyba>Ostatnie zakupy na ten rok Patrząc na to co sie wyprawia na rynku i mocno szybujące w gorę ceny tym skromnym akcentem kończę " zbieraninę '' . Pozdro A fotka całości będzie gdzieś kiedyś jak sie do kupy wszystko poskłada Edytowane 3 Listopada 2021 przez alekfajerwerki Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Listopada 2021 każdy tak mówi, że ostatnie zakupy a potem wiadomo... czekamy na kolejne aktualizacje Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 32 minuty temu, k4n4li4 napisał: każdy tak mówi, że ostatnie zakupy a potem wiadomo... czekamy na kolejne aktualizacje wiadomo męczy mnie od jakiegoś czasu 38mm z funke gigante palms albo ginate chrys . Może się przeproszę i dokupię Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Listopada 2021 Titanium Salute hukowy klasyk, Eden ładna kolorowa nowinka od Jorge, Uran w nowej wersji jest silentem, No Limits sprawdzona fontanna pod kątem mocy, oby co roku trzymała poziom. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Listopada 2021 No Kosteczka która długo za mną chodziła i wulkanik z ciekawym efektem . Jedyna aktualizacja w temacie która wleci w grudniu to fotka całości 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Listopada 2021 Wulkan całkiem ładny Szykuje się jakiś projekt hukowy z 2x Titanium Salute i rekina? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Grubbert napisał: Wulkan całkiem ładny Szykuje się jakiś projekt hukowy z 2x Titanium Salute i rekina? salutki do pokazu na 24 bo szkoda mi kasy na db 30mm xD a rekin z absyntem pójdzie na luzie Edytowane 19 Listopada 2021 przez alekfajerwerki Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) A może to? https://www.piroart.eu/wyrzutnie-20-37-strzalow/sl20-03d-hammer/ zamiast DB? W ciągu roku http://www.superfajerwerki.com.pl/hammer-25-dl25-03d-p-1409.html były na promce za 60 zł Edytowane 19 Listopada 2021 przez Moloch Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Listopada 2021 Dobrze zrobiłeś Na DumBum 30mm w ogóle szkoda kasy. Być może jakieś starsze partie są ok ale nowości hukowe od Klaska wypadają co najmniej źle. Mam tu na myśli wyrzutnie jak i single shot-y. O petardach szkoda nawet wspominać. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Listopada 2021 Kostkę shark 1 rozerwało mi w tamtym roku i praktycznie cała na ziemi eksplodowała po kilku strzałach, dostałem nawet pociskiem w plecy jakbym się nie odwrócił to miałbym na czole ślad po salucie :DD Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) 42 minuty temu, Grubbert napisał: Dobrze zrobiłeś Na DumBum 30mm w ogóle szkoda kasy. Być może jakieś starsze partie są ok ale nowości hukowe od Klaska wypadają co najmniej źle. Mam tu na myśli wyrzutnie jak i single shot-y. O petardach szkoda nawet wspominać. Singleshoty beznadzieja, rzymskie ognie i rakiety podobnie . Miałem kostki 30mm DB 25s i 49 s. i były dobre i z mocnym dupnięcniem . Były... zanim na tym samym necu dodali efekt miny przez co osłabł główny efekt ... Edytowane 19 Listopada 2021 przez alekfajerwerki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2021 Shark1 ma ten plus, że idzie w niej kolorowa mina, widoczna nawet w trakcie szarawki, przy początkowej fazie ściemniania się dnia. Dobry kawałek ciasta zresztą jak każdy do tej pory wydany kejk od Dextrina. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2021 Dobra, kurła ... Tak więc Panie < bo chyba mamy 1 na forum > i Panowie, zbieranina dobiegła końca . Ostatnio miałem trochę wolnego czasu żeby poskładać z tego jakąś rzeźbę i przeżyłem mały szok ile tego wyszło . W temacie pisze skromnie, ale raczej tak nie jest xD Kwota którą przeznaczyłem na zakup to ok. 2800 zł + ''kilka'' pozostałości z zeszłego roku i poprzednich lat w postaci emiterków i baterii daję łączną wartość ok. 4 tyś W tym roku obyło się bez żadnego planu, co mi się podobało i zaciekawiło to kupiłem . Zakupy standardowo z różnych sklepów ze względu na promki . W palnie jest " pokaz '' & solidna zabawa przed 24 . Dobra dość pisania, łapcie fotkę i oceniajcie Pozdro 2 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Piękna sprawa,dużo sprawdzonych i dobrych wyrzutni polecanych przez forumowiczów. Do tego kapitalne moździerze od czołowego polskiego importera firmy Brightsky i bardzo mocne petardy. Zabawa przed 24 i sam pokaż będą mocne. Biurko wytrzymało ciężar? Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ooo widzę tez ładny zapasik emiterkow. No o oczywiście kosteczki same najlepsze Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Łooo panie toż to piękniaśny zestaw ^^ obybdwie setunie posiadałem robią niezłe zamieszanie Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Konkretny zapas TP4 widzę k**wa jaki to jest kosmos stuff. Gratulacje zakupów, same świetne kostki. Ile mają NECu te większe rakiety z zestawu PANDA? Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2021 18 godzin temu, Piro Wiesław Miro napisał: Konkretny zapas TP4 widzę k**wa jaki to jest kosmos stuff. Gratulacje zakupów, same świetne kostki. Ile mają NECu te większe rakiety z zestawu PANDA? dzięki za miłe słowa, a rakietki 56 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi