ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ostatnie dni spędziłem na małych przygotowaniach ... O dziwo nic nie dokupywałem aż sam się sobie dziwie ...no ale do rzeczy . Na 24 przygotowałem sb taką małą ''rzeźbę'' Kolejność strzelania ; JW04 Uran - JW4067 Solaris - Styx - Godny - Px Pro 5 - Techno&House - XB3005 - 2 plastry TXB531 - Px Pro 8 - One Row + 4x TS Plan był troszeczkę inny ale jak to bywa z planami, lubią ulec zmianie Zobaczymy co z tego wyjdzie . Za to na przed 24 szykuje się dobra zabawa Nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego roku Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zabawy bedzie co nie miara aby tylko pogoda dopisała. Więc nie poznaje mi nic innego jak życzyć kolejnego sylwestra udanego... Kurcze ja miałem problem w tym zeby gdzie kolwiek dostać titanium salute od piromaxa Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Dałeś wielkiego czadu w tym roku z ilością ale też i jednocześnie z jskością. Dużo dobrych kątowek, czyli to co najlepsze . The first Cie na pewno oczaruje, ogromną rozpiętość cmury crackingowej Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, sokolowskidawid napisał: Zabawy bedzie co nie miara aby tylko pogoda dopisała. No aby ... pół nocy lał deszcz i od rana leje .... i rozwazam opcje strzelenia pokazu wczesniej w przerwie miedzy deszczami a o 24 jak bd lało to symbolicznie 585 i tyle Edytowane 31 Grudnia 2021 przez alekfajerwerki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Stycznia 2022 To sporo musiało się dziać jeśli to jest kompilacja, a nie wszystko Osobiście lubię jak pod filmikami z kompilacji różnych fajerwerków jest podane co jest strzelane w jakim czasie. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 3 minuty temu, mantis napisał: To sporo musiało się dziać jeśli to jest kompilacja, a nie wszystko Osobiście lubię jak pod filmikami z kompilacji różnych fajerwerków jest podane co jest strzelane w jakim czasie. No nie wszystko, rakiet nie nagrywałem, dziennego strzelania tez nie . Miałem nałożyc w rogu ekranu co strzela ale tak sb zapomniałem jakoś . Dla kogoś kto siedzi w temacie i ogarnia temat piro to nie problem odgadnąć 1 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Wrzucam jeszcze raz, poprawioną nieco wersje + mały bonusik z dziennego strzelania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi