Skocz do zawartości

[alekfajerwerki] Jak co roku skromnie, czyli stuff 2021/2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie dni spędziłem na małych przygotowaniach ...

O dziwo nic nie dokupywałem ? aż sam się sobie dziwie ...no ale do rzeczy . Na 24 przygotowałem sb taką małą ''rzeźbę''

wfHGNNK.jpg

Kolejność strzelania ; JW04 Uran - JW4067 Solaris - Styx - Godny - Px Pro 5 - Techno&House - XB3005 - 2 plastry TXB531 - Px Pro 8 - One Row + 4x TS

Plan był troszeczkę inny ale jak to bywa z planami, lubią ulec zmianie ? Zobaczymy co z tego wyjdzie . Za to na przed 24 szykuje się dobra zabawa :)

WgQVVLZ.jpg

Nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego roku :)

Opublikowano

Zabawy bedzie co nie miara aby tylko pogoda dopisała. Więc nie poznaje mi nic innego jak życzyć kolejnego sylwestra udanego... Kurcze ja miałem problem w tym zeby gdzie kolwiek dostać titanium salute od piromaxa ?

Opublikowano

Dałeś wielkiego czadu w tym roku z ilością ale też i jednocześnie z jskością. Dużo dobrych kątowek, czyli to co najlepsze ?. The first Cie na pewno oczaruje, ogromną rozpiętość cmury crackingowej ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sokolowskidawid napisał:

Zabawy bedzie co nie miara aby tylko pogoda dopisała. ?

No aby ... pół nocy lał deszcz i od rana leje .... i rozwazam opcje strzelenia pokazu wczesniej w przerwie miedzy deszczami a o 24 jak bd lało to symbolicznie 585 i tyle

Edytowane przez alekfajerwerki
Opublikowano

Super pokaz :)

Opublikowano

To sporo musiało się dziać jeśli to jest kompilacja, a nie wszystko :)

Osobiście lubię jak pod filmikami z kompilacji różnych fajerwerków jest podane co jest strzelane w jakim czasie.

Opublikowano
3 minuty temu, mantis napisał:

To sporo musiało się dziać jeśli to jest kompilacja, a nie wszystko :)

Osobiście lubię jak pod filmikami z kompilacji różnych fajerwerków jest podane co jest strzelane w jakim czasie.

No nie wszystko, rakiet nie nagrywałem, dziennego strzelania tez nie . Miałem nałożyc w rogu ekranu co strzela ale tak sb zapomniałem jakoś .  Dla kogoś kto siedzi w temacie i ogarnia temat piro to nie problem odgadnąć :) 

• Like 1
Opublikowano

Wrzucam jeszcze raz, poprawioną nieco wersje + mały bonusik z dziennego strzelania :)