Bartosz 48 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Symbol - TXB337Nazwa - New HorizonsIlość strzałów - 60Kaliber - 1"Film - Świetna wyrzutnia! Efekt sam w sobie może nie jest jakiś wyszukany i powalający, ale robotę robi dynamika i intensywność. Pod tym względem robi mega show. 1 Cytuj
mpiwowski 183 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Bartosz przesadziłeś !!! xDDDD Również popieram słowa poprzednika, świetna wyrzutnia. Sam zaopatrzony jestem w jeszcze jej 6 sztuk. Szczerze polecam. 1 Cytuj
Bartosz 48 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2021 28 minut temu, mpiwowski napisał: Bartosz przesadziłeś !!! xDDDD Również popieram słowa poprzednika, świetna wyrzutnia. Sam zaopatrzony jestem w jeszcze jej 6 sztuk. Szczerze polecam. Hahaha byłem ciekawy czy ktoś wyłapie To właśnie dowód, że wyrzutnia jest kozakiem. Publiczność pod wrażeniem, auta trąbią i o to chodzi. Nie trzeba wydawać kupy hajsu na kostkę 50mm jak robotę można zrobić wyrzutnią o połowę mniejszą. Cytuj
endriu123457 57 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dlaczego ja jej jeszcze nie miałem jak jest tak świetna ? W tym roku obowiązkowy zakup ! Cytuj
mpiwowski 183 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Daję 11/10 +1 gwiazdka za o kurwaaaaa haha haha !!! Wyrzutnia jak zawsze dobra. 1 Cytuj
CelestialCipher 0 Opublikowano 12 Listopada 2023 Czy ta wyrzutnia jest może podobna do tej https://hurtownia-fajerwerki.pl/product-pol-3404-POKAZ-FAJERWERKOW-SPIDER-KING-150S-TXB654C-Triplex.html ? Nie ma jej jeszcze na tym forum a rozważam zakup na sylwestra i nwm czy ją brać czy tą tutaj lepiej Cytuj
mantis 488 Opublikowano 12 Listopada 2023 1 godzinę temu, CelestialCipher napisał: Czy ta wyrzutnia jest może podobna do tej https://hurtownia-fajerwerki.pl/product-pol-3404-POKAZ-FAJERWERKOW-SPIDER-KING-150S-TXB654C-Triplex.html ? Nie ma jej jeszcze na tym forum a rozważam zakup na sylwestra i nwm czy ją brać czy tą tutaj lepiej Inne efekty, inny kaliber i inna ilość strzałów. New Horizons ma tylko kilka momentów podobnych do tych z TXB654C Spider King, ale na pewno obie nie są swoimi odpowiednikami u różnych importerów. Cytuj
Grvby 156 Opublikowano 11 Lipca 2024 Fajnie się rozkręca, finałowe salwy po kilka pocisków na raz. Dobra wyrzutnia, jak na 25mm kładzie dobrze Cytuj
damian7878 99 Opublikowano 4 Stycznia Wyrzutnia jak najbardziej na plus. Sekwencja różnych kolorów gwiazd, dobra dynamika i wielkość efektów na wysokim poziomie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi