Grvby 150 Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Wszystkich Piromaniaków!!! Nadchodzący sylwester dopiero "za rok" ale ze względu na wyprzedaże,zaczynam wyjątkowo wcześnie W tym roku chciałbym zrobić mały powrót do dawnych lat,aby przypomnieć sobie jak to było kiedyś.Na pewno pojawią się klasyki od Jorge typu rakiety Perfect,Diablo.Jakieś cyrko,rzymskie ognie z których chciałbym zrobić jakiś większy projekt,wulkany jakieś pierdołki itp Oczywiście pojawią się także konkrety na północ,w 99% odpalane w formie pokazu na loncie.Jest też opcja że trzeci rok z rzędu będę strzelał razem z kolegą Kamils38,do sylwestra może zdarzyć się wszystko,zobaczymy co z tego wyjdzie.Na chwilę obecną posiadam takie oto sprzęty: Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Grubbert Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mocne rozpoczącie sezonu. Samum i pxpro zrobią robotę Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Klasyczne piro za socjal strzelanie. Już teraz jest nawet nieźle, zobaczymy jak to będzie wyglądać, gdy uzbiera się sentymentalnych rakiet, wulkanów i rzymiaków. Cyrko można było dorwać jeszcze pod koniec 2020 roku na straganach, zapasy na pewno gdzieś są. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Widze u kolegi dobry wybór na finał PX pro 6 plus TXb400 z chmura craclingu będzie miazga. Rakiety od funke najlepiej połaczyc w stojaku jednym lontem najlepszy efekt wielokolorowy Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dogadasz się w tym roku z Mrocznym, bo ma dwie takie w stuffie. Fajnie jakby ktoś porównał ją z Dum Bumem tego samego kalibru 30 mm. Z tego co widzę jedną opinię, jest nawet mocniejsza od Dum Buma: https://www.forumfajerwerki.pl/topic/17256-dhac017-lake-stars/ Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Widze i u Cb wleciala malo znana wrecz prestizowa kostka musi cos w niej bys skoro zdobywa coraz wieksze grono odbiorcow Cena dosyc zaporowa ale biorac pod uwage dostepnosc a raczej bardzo slaba dostepnosc chyba mozna to przebolec Ciekawi mnie jak sila wybuchu takiego pocisku ma sie do legendarnego signalosa Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie znam wyrzutni ale bardzo mnie ntryguje . Jedni mogą się pochwalić signalosami a inni tą wyrzutnią Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Co dwie torty,to nie jedna Powoli wjeżdżają zabytki w postaci uwielbianych przeze mnie cyrkoblic,mam nadzieję że uda się znaleźć więcej.Funkenschlagi 10 będą na przedstawienie warunków współpracy z nowymi sąsiadami Edytowane 13 Lutego 2021 przez Grubbert Cytuj
sebba96 11 Opublikowano 14 Lutego 2021 Mordeczko gdzie dorwałeś schlagi cyrkoblice? Kostki zacne Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udane zakupy to jest pewne, cyrkoblice już praktycznie nie do dostania a ty jeszcze wysupłałeś Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 14 Lutego 2021 Cyrko i emitery wychomikowane prywatnie.Na odpustach można jeszcze dostać jeszcze takie zabytki,choć o schlagi 10 może być ciężko,a nawet gdyby były to cena pewnie będzie jak za dobrą wyrzutnie No ale nie poddaje się i szukam dalej Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 Kolejne zakupy do kolekcji Dwie superanckie piszczące wyrzutnie i dwa wachlarze,które zapewne polecą na finał pokazu. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 31 Marca 2021 Wyjce troszke osłabili ale za to wachlarzyki podkreślą pokazik Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 13 godzin temu, alekfajerwerki napisał: Wyjce troszke osłabili ale za to wachlarzyki podkreślą pokazik Trochę osłabili to mało powiedziane xd Kompletnie inny ton pisku jest i wydaje mi się, że jest go mniej w sensie za szybko się wypala przez co pociski lecą jeszcze wyżej niż w starszej wersji bez czaszek na okładce, niemniej nadal uważam, że to jedna z fajniejszych kostek i jest dalej lepsza niż wersja hukowa Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 13:51, Mroczny napisał: Trochę osłabili to mało powiedziane xd Kompletnie inny ton pisku jest i wydaje mi się, że jest go mniej w sensie za szybko się wypala przez co pociski lecą jeszcze wyżej niż w starszej wersji bez czaszek na okładce, niemniej nadal uważam, że to jedna z fajniejszych kostek i jest dalej lepsza niż wersja hukowa W 2018 pierwszy raz ją miałem i była super, w 2019 kupiłem 2gi raz i lekko się zawiodłem . Tak jak piszesz, zupełnie inny ton pisku, a i pociski leciały o wiele niżej co akurat było + bo efekt większy heh Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nigdy nie miałem tej bez czaszki,wiec nie wypowiem się na temat porównania ale na filmie rzeczywiście strzela inaczej.Mimo wszystko w zeszłym roku kupiłem tą wyrzutnie i bardzo mi się spodobała więc wleciała ponownie Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 2 Lipca 2021 Wyrzutnie typu oraz wachlarz który za mną chodził już jakiś czas Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 3 Lipca 2021 Podaj kod dokładny tego wachlarza jak możesz. Za mną chodzi juz od jakiegoś czasu jakis fajny i szukam inspiracji Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) SR550C,on raczej Ci się nie spodoba choć wiadomo jak film ma się do rzeczywistości Tarra ma fajne wachlarze, ale niestety nigdzie u nas ich nie widziałem, trzeba by bezpośrednio do sklepu w Czechien jechać. Edytowane 3 Lipca 2021 przez Grubbert Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi