Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich Piromaniaków!!! ?

Nadchodzący sylwester dopiero "za rok" ale ze względu na wyprzedaże,zaczynam wyjątkowo wcześnie :) W tym roku chciałbym zrobić mały powrót do dawnych lat,aby przypomnieć sobie jak to było kiedyś.Na pewno pojawią się klasyki od Jorge typu rakiety Perfect,Diablo.Jakieś cyrko,rzymskie ognie z których chciałbym zrobić jakiś większy projekt,wulkany jakieś pierdołki itp :D Oczywiście pojawią się także konkrety na północ,w 99% odpalane w formie pokazu na loncie.Jest też opcja że trzeci rok z rzędu będę strzelał razem z kolegą Kamils38,do sylwestra może zdarzyć się wszystko,zobaczymy co z tego wyjdzie.Na chwilę obecną posiadam takie oto sprzęty: 

29538e27749a122d.jpg

Edytowane przez Grubbert
Opublikowano

Mocne rozpoczącie sezonu. Samum i pxpro zrobią robotę

Opublikowano

Klasyczne piro za socjal strzelanie. Już teraz jest nawet nieźle, zobaczymy jak to będzie wyglądać, gdy uzbiera się sentymentalnych rakiet, wulkanów i rzymiaków. Cyrko można było dorwać jeszcze pod koniec 2020 roku na straganach, zapasy na pewno gdzieś są.

Opublikowano

Widze u kolegi dobry wybór na finał PX pro 6 plus TXb400  z chmura craclingu będzie miazga. Rakiety od funke najlepiej połaczyc w stojaku jednym lontem najlepszy efekt ?wielokolorowy

Opublikowano

Żeby nie było za cicho,hukowa Torta 1,2" ?

832aebd2dba8a263.jpg

Opublikowano

Kupuj kupuj zamawiaj tam :D?

Opublikowano

Widze i u Cb wleciala malo znana wrecz prestizowa kostka :D musi cos w niej bys skoro zdobywa coraz wieksze grono odbiorcow :D

Cena dosyc zaporowa ale biorac pod uwage dostepnosc a raczej bardzo slaba dostepnosc chyba mozna to przebolec :)

Ciekawi mnie jak sila wybuchu takiego pocisku ma sie do legendarnego signalosa ?

Opublikowano

Nie znam wyrzutni ale bardzo mnie ntryguje 

. Jedni mogą się pochwalić signalosami a inni tą wyrzutnią :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co dwie torty,to nie jedna ?

Powoli wjeżdżają zabytki w postaci uwielbianych przeze mnie cyrkoblic,mam nadzieję że uda się znaleźć więcej.Funkenschlagi 10 będą na przedstawienie warunków współpracy z nowymi sąsiadami ?

fbea9546e95285f0.jpg

Edytowane przez Grubbert
Opublikowano

Mordeczko gdzie dorwałeś schlagi cyrkoblice? Kostki zacne ?

Opublikowano

Udane zakupy to jest pewne, cyrkoblice już praktycznie nie do dostania a ty jeszcze wysupłałeś 

Opublikowano

Cyrko i emitery wychomikowane prywatnie.Na odpustach można jeszcze dostać jeszcze takie zabytki,choć o schlagi 10 może być ciężko,a nawet gdyby były to cena pewnie będzie jak za dobrą wyrzutnie :|No ale nie poddaje się i szukam dalej :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejne zakupy do kolekcji ?

Dwie superanckie piszczące wyrzutnie i dwa wachlarze,które zapewne polecą na finał pokazu.

ba3b40c2b1c2d84c.jpg

dc254f8eb6dd7acb.jpg

56b5acaeff7c7517.jpg

Opublikowano

Wyjce troszke osłabili ale za to wachlarzyki podkreślą pokazik ;)

Opublikowano
13 godzin temu, alekfajerwerki napisał:

Wyjce troszke osłabili ale za to wachlarzyki podkreślą pokazik ;)

Trochę osłabili to mało powiedziane xd Kompletnie inny ton pisku jest i wydaje mi się, że jest go mniej w sensie za szybko się wypala przez co pociski lecą jeszcze wyżej niż w starszej wersji bez czaszek na okładce, niemniej nadal uważam, że to jedna z fajniejszych kostek i jest dalej lepsza niż wersja hukowa

Opublikowano
W dniu 1.04.2021 o 13:51, Mroczny napisał:

Trochę osłabili to mało powiedziane xd Kompletnie inny ton pisku jest i wydaje mi się, że jest go mniej w sensie za szybko się wypala przez co pociski lecą jeszcze wyżej niż w starszej wersji bez czaszek na okładce, niemniej nadal uważam, że to jedna z fajniejszych kostek i jest dalej lepsza niż wersja hukowa

W 2018 pierwszy raz ją miałem i była super, w 2019 kupiłem 2gi raz i lekko się zawiodłem . Tak jak piszesz, zupełnie inny ton pisku, a i pociski leciały o wiele niżej co akurat było + bo efekt większy heh 

Opublikowano

Nigdy nie miałem tej bez czaszki,wiec nie wypowiem się na temat porównania ale na filmie rzeczywiście strzela inaczej.Mimo wszystko w zeszłym roku kupiłem tą wyrzutnie i bardzo mi się spodobała więc wleciała ponownie ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Huk! Huk! Huk! ?

bf77ea017761a674.jpg

Opublikowano

Petardyshop.

Opublikowano

Miłośnicy huku w natarciu jak widać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzutnie typu ?? oraz wachlarz który za mną chodził już jakiś czas ?

dfbfcd144e05b7e6.jpg

Opublikowano

Podaj kod dokładny tego wachlarza jak możesz. Za mną chodzi juz od jakiegoś czasu jakis fajny i szukam inspiracji ?

Opublikowano (edytowane)

SR550C,on raczej Ci się nie spodoba choć wiadomo jak film ma się do rzeczywistości :) Tarra ma fajne wachlarze, ale niestety nigdzie u nas ich nie widziałem, trzeba by bezpośrednio do sklepu w Czechien jechać.

Edytowane przez Grubbert
Opublikowano

Jak zwykle delikatnie w sylwestra będzie ??