Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założenia były jak co roku ,wyszło jak zwykle ,czyli wszystko się wywaliło o 180 stopni ? Większość wyrzutni jaki miałem poszła na weselu ,zostały tylko hukowe. Chociaż tyle że na luźne strzelanie jest sporo rzeczy, zdjęcie dodam później bo musze to wszystko wykopać z szafy. Na razie wyrzutnie i rakiety, część sprzętu kupiona na spółę z moim kompanem pirotechnicznym kolegą Kamils38. W porównaniu do poprzednich lat to jest może 1/5 tego co mieliśmy ,ale ważne że tradycja zostanie podtrzymana. Pierwszy raz także skorzystam podczas strzelania sylwestrowego z systemu "czajna pałer" mam nadzieje że nie zawiedzie.

5ddcb52b03dbceaf.jpg

af923e37959f7dec.jpg

2bf06954a42fdd52.jpg

Opublikowano

Fakt, że nie jest to co mieliście w poprzednich latach ale nadal nie jest źle, z przytupem wejdziecie w nowy rok

Opublikowano

Ooo bracie tytanowy! Salutówki rok temu testowałem na tym samym systemie. Masz okazję odpalić dwa Retorno lub dwa Monstrumy na raz z dwóch stron, to daje dobry efekt.

Zombiaki chyba najbardziej rozchwytywane rakiety.

Dali naklejkę jednorzędówce, pierwszy raz widzę.

Opublikowano
7 godzin temu, Grubbert napisał:

Założenia były jak co roku ,wyszło jak zwykle ,czyli wszystko się wywaliło o 180 stopni ? Większość wyrzutni jaki miałem poszła na weselu ,zostały tylko hukowe. Chociaż tyle że na luźne strzelanie jest sporo rzeczy, zdjęcie dodam później bo musze to wszystko wykopać z szafy. Na razie wyrzutnie i rakiety, część sprzętu kupiona na spółę z moim kompanem pirotechnicznym kolegą Kamils38. W porównaniu do poprzednich lat to jest może 1/5 tego co mieliśmy ,ale ważne że tradycja zostanie podtrzymana. Pierwszy raz także skorzystam podczas strzelania sylwestrowego z systemu "czajna pałer" mam nadzieje że nie zawiedzie.

5ddcb52b03dbceaf.jpg

af923e37959f7dec.jpg

2bf06954a42fdd52.jpg

Te czajna power są nie do zajechania :D Sam w tym roku ich użyję haha

Opublikowano

Ooo widzę bedzie sporo huku. Super stuff oby tylko pogoda dopisała i będzie łogień ?

Opublikowano

Jaką fajną wyrzutnie polecacie do 500zł mniej więcej? mogą być np dwie jedna 200 druga 300.

myślałem nad TXB913 Big Bang   ale opinie różne znalazłem i już sam nie wiem. Będę wdzięczny za pomoc pozdro :D

Opublikowano
8 godzin temu, BumBumJeb napisał:

Jaką fajną wyrzutnie polecacie do 500zł mniej więcej? mogą być np dwie jedna 200 druga 300.

myślałem nad TXB913 Big Bang   ale opinie różne znalazłem i już sam nie wiem. Będę wdzięczny za pomoc pozdro :D

Takie pytania to chyba nie w tym wątku :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnia aktualizacja i tym samym kończę zakupy na ten rok :biggrin: W okresie świąt wpada zdjęcie całości + rzeczy na luźne strzelanie. 

68d2210ee7000e05.jpg

Opublikowano

Equalizer bardzo fajna, nisko wali przez co całe efekty nie mieściły mi się w kadrze, lustików nie miałem ale patrząc na inne rakiety z piroplanet to chyba będą dobre, też w tym roku zaryzykowałem z tym importerem i kupiłem formuły

Opublikowano

Oooo equalizer skąd ? Kurcze  ja w tym roku tylko na początku dwie szt dorwałem a potem już go nigdzie nie widziałem. A kostka jest jak dla mnie mega sztos

Opublikowano
W dniu 19.12.2021 o 21:26, sokolowskidawid napisał:

Oooo equalizer skąd ? Kurcze  ja w tym roku tylko na początku dwie szt dorwałem a potem już go nigdzie nie widziałem. A kostka jest jak dla mnie mega sztos

Na arce był/jest dostępny ,tylko cena już nie ta :D

Opublikowano

Dawno nie widziałem Equalizera u kogoś, ale polowacz jak się uprze, to upoluje :)

Opublikowano

O k**wa.

No te kostki hukowe to jest coś niesamowitego podobno. Mam jedną taką, ale to aż szkoda odpalać. 

Stuff mega konkretny WOW

Ja to jestem ciekaw, gdzie ty tego ONE ROW 3 od Piromaxa kupiłeś. 

Opublikowano (edytowane)

Artykuły na luźnie strzelanie, niektórych rzeczy żal odpalać :fireworks: Za szelkami ukryły się jakieś małe rzymiaki od Jorge i karabinki :D To po prawej od Funke to motyle hukowe ,reszta chyba jest widoczna?

e74ed62c10b04349.jpg

Edytowane przez Grubbert
Opublikowano

Szelki w dzisiejszych czasach to już rarytas :(

Fajny palnik :D

• Like 1
Opublikowano

Hardcorowa impreza się szykuję, a to tylko zdjęcia rzeczy do luźnego strzelania. Szelkowiec jeden zabytkowiec ; )

Opublikowano
2 godziny temu, Moloch napisał:

Szelki w dzisiejszych czasach to już rarytas :(

Fajny palnik :D

1 godzinę temu, mantis napisał:

Hardcorowa impreza się szykuję, a to tylko zdjęcia rzeczy do luźnego strzelania. Szelkowiec jeden zabytkowiec ; )

Szelek jeszcze trochę zostało ale niestety kiedyś się skończą i zostaną tylko wspomnienia :( Za to petard mam sporo zachomikowane :D  

ONE ROW 3 kupiony był na fajerwerkimarket. Kosztował 42zł to zakupiłem dwa.

Opublikowano

No no na pierwszy rzut oka wbijają się nasze legendarne szelki?. Ogólnie dużo tego wszystkiego?

Opublikowano (edytowane)

Dawne Casablanca i Monstrum z Lidla Oooo gdzie Ty je dorwałeś? 

Edytowane przez ponczo12496
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, ponczo12496 napisał:

Dawne Casablanca i Monstrum z Lidla Oooo gdzie Ty je dorwałeś? 

Lider ;) Monstrum to była pierwsza wyrzutnia jaką odpalałem, sentyment pozostanie chyba do końca życia. 

Edytowane przez Grubbert
Opublikowano

Ooo widzę same grube towary ladne 2 sporo moździerzy, ft6  bedzie sporo dobrego chuku jak i zacnego efektu ?. Tak ze pozostaje tylko życzyć dobej pogody i szczęśliwego nowego roku ??