Grvby 150 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2021 Założenia były jak co roku ,wyszło jak zwykle ,czyli wszystko się wywaliło o 180 stopni Większość wyrzutni jaki miałem poszła na weselu ,zostały tylko hukowe. Chociaż tyle że na luźne strzelanie jest sporo rzeczy, zdjęcie dodam później bo musze to wszystko wykopać z szafy. Na razie wyrzutnie i rakiety, część sprzętu kupiona na spółę z moim kompanem pirotechnicznym kolegą Kamils38. W porównaniu do poprzednich lat to jest może 1/5 tego co mieliśmy ,ale ważne że tradycja zostanie podtrzymana. Pierwszy raz także skorzystam podczas strzelania sylwestrowego z systemu "czajna pałer" mam nadzieje że nie zawiedzie. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Fakt, że nie jest to co mieliście w poprzednich latach ale nadal nie jest źle, z przytupem wejdziecie w nowy rok Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Ooo bracie tytanowy! Salutówki rok temu testowałem na tym samym systemie. Masz okazję odpalić dwa Retorno lub dwa Monstrumy na raz z dwóch stron, to daje dobry efekt. Zombiaki chyba najbardziej rozchwytywane rakiety. Dali naklejkę jednorzędówce, pierwszy raz widzę. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2021 7 godzin temu, Grubbert napisał: Założenia były jak co roku ,wyszło jak zwykle ,czyli wszystko się wywaliło o 180 stopni Większość wyrzutni jaki miałem poszła na weselu ,zostały tylko hukowe. Chociaż tyle że na luźne strzelanie jest sporo rzeczy, zdjęcie dodam później bo musze to wszystko wykopać z szafy. Na razie wyrzutnie i rakiety, część sprzętu kupiona na spółę z moim kompanem pirotechnicznym kolegą Kamils38. W porównaniu do poprzednich lat to jest może 1/5 tego co mieliśmy ,ale ważne że tradycja zostanie podtrzymana. Pierwszy raz także skorzystam podczas strzelania sylwestrowego z systemu "czajna pałer" mam nadzieje że nie zawiedzie. Te czajna power są nie do zajechania Sam w tym roku ich użyję haha Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ooo widzę bedzie sporo huku. Super stuff oby tylko pogoda dopisała i będzie łogień Cytuj
BumBumJeb 0 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Jaką fajną wyrzutnie polecacie do 500zł mniej więcej? mogą być np dwie jedna 200 druga 300. myślałem nad TXB913 Big Bang ale opinie różne znalazłem i już sam nie wiem. Będę wdzięczny za pomoc pozdro Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Grudnia 2021 8 godzin temu, BumBumJeb napisał: Jaką fajną wyrzutnie polecacie do 500zł mniej więcej? mogą być np dwie jedna 200 druga 300. myślałem nad TXB913 Big Bang ale opinie różne znalazłem i już sam nie wiem. Będę wdzięczny za pomoc pozdro Takie pytania to chyba nie w tym wątku Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ostatnia aktualizacja i tym samym kończę zakupy na ten rok W okresie świąt wpada zdjęcie całości + rzeczy na luźne strzelanie. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Equalizer bardzo fajna, nisko wali przez co całe efekty nie mieściły mi się w kadrze, lustików nie miałem ale patrząc na inne rakiety z piroplanet to chyba będą dobre, też w tym roku zaryzykowałem z tym importerem i kupiłem formuły Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Oooo equalizer skąd ? Kurcze ja w tym roku tylko na początku dwie szt dorwałem a potem już go nigdzie nie widziałem. A kostka jest jak dla mnie mega sztos Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 21:26, sokolowskidawid napisał: Oooo equalizer skąd ? Kurcze ja w tym roku tylko na początku dwie szt dorwałem a potem już go nigdzie nie widziałem. A kostka jest jak dla mnie mega sztos Na arce był/jest dostępny ,tylko cena już nie ta Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Dawno nie widziałem Equalizera u kogoś, ale polowacz jak się uprze, to upoluje Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 O k**wa. No te kostki hukowe to jest coś niesamowitego podobno. Mam jedną taką, ale to aż szkoda odpalać. Stuff mega konkretny WOW Ja to jestem ciekaw, gdzie ty tego ONE ROW 3 od Piromaxa kupiłeś. Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Artykuły na luźnie strzelanie, niektórych rzeczy żal odpalać Za szelkami ukryły się jakieś małe rzymiaki od Jorge i karabinki To po prawej od Funke to motyle hukowe ,reszta chyba jest widoczna Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Grubbert Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Szelki w dzisiejszych czasach to już rarytas Fajny palnik 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Hardcorowa impreza się szykuję, a to tylko zdjęcia rzeczy do luźnego strzelania. Szelkowiec jeden zabytkowiec ; ) Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, Moloch napisał: Szelki w dzisiejszych czasach to już rarytas Fajny palnik 1 godzinę temu, mantis napisał: Hardcorowa impreza się szykuję, a to tylko zdjęcia rzeczy do luźnego strzelania. Szelkowiec jeden zabytkowiec ; ) Szelek jeszcze trochę zostało ale niestety kiedyś się skończą i zostaną tylko wspomnienia Za to petard mam sporo zachomikowane ONE ROW 3 kupiony był na fajerwerkimarket. Kosztował 42zł to zakupiłem dwa. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2021 No no na pierwszy rzut oka wbijają się nasze legendarne szelki. Ogólnie dużo tego wszystkiego Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Dawne Casablanca i Monstrum z Lidla Oooo gdzie Ty je dorwałeś? Edytowane 30 Grudnia 2021 przez ponczo12496 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) 52 minuty temu, ponczo12496 napisał: Dawne Casablanca i Monstrum z Lidla Oooo gdzie Ty je dorwałeś? Lider Monstrum to była pierwsza wyrzutnia jaką odpalałem, sentyment pozostanie chyba do końca życia. Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Grubbert Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ooo widzę same grube towary ladne 2 sporo moździerzy, ft6 bedzie sporo dobrego chuku jak i zacnego efektu . Tak ze pozostaje tylko życzyć dobej pogody i szczęśliwego nowego roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi