AdrianoGKW 20 Opublikowano 13 Stycznia 2021 2x Samum pozostałości z 2020 roku Achilles z Alepetardy kupiony jako smaczek bo nigdy udało się nigdy kupić starej wersji Pirobajery zakupione od A & P Pyrotechnics ( wielkie dzięki ) 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Samumy robia robote ! Achillesa mialem jeszcze jako NWP i powiem ci na mnie wrażenia nie zrobił w ogóle(jest filmik na yt)... Ogólenie zaczynasz efektownie i to mi się podoba 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Stycznia 2021 A na jw01 somsiad ma koncesję? Stuff zacny choć ten Achilles Kłuje w oczy 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba start.Mnóstwo wulkanów i dwa samumy co do których nie mam pytań! 1 Cytuj
wapster 0 Opublikowano 13 Stycznia 2021 JW418 CB to jest najnowsza z najnowszych wersji... Bo to wyrzutnia złożona. Crackling fountain - bardzo fajne aż za długie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dobrego deala zrobiłeś u A&P, ciekawe czy któryś z wulkanów wybuchnie. Zaraz Mpiwowski lub Mroczny napisze, że stuff jest pełnowartościowy jak ciemny chleb wieloziarnisty, bo jest w nim JW01. 1 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Świetny start widzę tutaj kilka konkretnych rzeczy np JW01, samum i to dwie sztuki no i do tego ciekawi mnie jak achilles z ce się spisze bo w sumie nigdy nie widziałem tej wersji w akcji... pamiętam, że ta z nwp była dziwna przynajmniej moja... jak efekty były duże ładne to wyrzutnia wystrzeliła mi dosłownie w 20 sekund i jeden wielki bigos się zrobił na niebie :DD 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, mantis napisał: Dobrego deala zrobiłeś u A&P, ciekawe czy któryś z wulkanów wybuchnie. Zaraz Mpiwowski lub Mroczny napisze, że stuff jest pełnowartościowy jak ciemny chleb wieloziarnisty, bo jest w nim JW01. Głównie dla tych wulkaników kupiłem:) Zobaczymy nowy efekt wybochowy w wulkanach:P 12 godzin temu, k4n4li4 napisał: A na jw01 somsiad ma koncesję? Stuff zacny choć ten Achilles Kłuje w oczy JW 01 to Alepetarda do kazdego zamówienia wrzuca jako wypełniacz Edytowane 14 Stycznia 2021 przez AdrianoGKW Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witaj w klubie gorzowskim. Tu na forum kupujemy fajerwerki zawczasu, by mieć po nich wspomnienia i żyć we wspomnieniowej krainie. Jak dobrze, że dostałeś smołki, dzięki nim nie wystraszysz pieska. Kostka YHW100C strzela w taki sposób, że wraz z upływem czasu robi się coraz cieplej. Zresztą nazwa YHW100C przypomina model kotła grzewczego, tak jakby sugerowała, że na końcu będzie wrzątek 100°C. PX-PRO 8 maluje niebo od lewej do prawej, od prawej do lewej jak ruchem pędzla. Całkiem głośne echo jak na 25 mm. 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Piroartowo Edytowane 25 Stycznia 2021 przez AdrianoGKW Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Widze rakiety sam gruby kaliber somsiad kurła podskoczy jak odpalisz petardy jaki mają korpus? Jest podjazd do signalosów? 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Fajerwerki Gorzów dalej na propsie. Dym,stoboskopy,petardy miłe zaskoczenie jako gratisy!! 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Sprzedałem rakiety to trzeba było zainwestować w pirolokatę niż trzymać na koncie przy tak niskich stopach procentowych Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 2 Lutego 2021 JW59 masa kraklingu Sympatycznie że Jorge nadal trzyma poziom,choć wiadomo jak każdy importer ma słabsze produkty. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Lutego 2021 7 godzin temu, AdrianoGKW napisał: Sprzedałem rakiety to trzeba było zainwestować w pirolokatę niż trzymać na koncie przy tak niskich stopach procentowych AdrianoGKW aka Adriano Giełda Kosteczek Wyprzedażowych. 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) W tym roku bez wyrzutni bo sprzedałem:) https://imgur.com/a/2AeKMmK Edytowane 19 Grudnia 2021 przez AdrianoGKW Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ja nie mam pytań Super stuff, a 2 samumów nie dałem rady od Ciebie kupić 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2021 180 ładunków do moździerza i 144 rakiety ,zapalniczka będzie mieć pełne ręce roboty Chyba że to wszystko na zasadzie "ogniska" i w długą 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Bawisz się w pirorookie? przymierzałem się do nowego achillesa kilka razy ale ta przerwa mnie odstrasza, powiesz po sylwku czy to coś warte uwagi jest Cytuj
Sokół piro 34 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Sie szykuje dużo zabawy z rakietami ciekawią mnie sygnature range bo sam.je mam a nie strzelałem z nich nigdy Cytuj
Piro Wiesław Miro 58 Opublikowano 27 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 17:46, AdrianoGKW napisał: W tym roku bez wyrzutni bo sprzedałem:) https://imgur.com/a/2AeKMmK Co tu się k**wa właśnie wydarzyło. KOSMOS Samo dobro Że Ci się udało kupić jeszcze tyle Artillery Shells w 2021r... Nice Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi